Регіонали створили фронт для "зачистки країни від окупантів"

fe639da-300-berkut1Екстренний Всеукраїнський зліт керівників первинних організацій Партії регіонів ухвалив рішення про створення Всеукраїнської громадської спілки "Український фронт".

Про це повідомили в прес-службі Харківської облорганізації Партії регіонів.

Пропозиція, яку оголосив голова правління ХОО "Союз ветеранів Афганістану" Володимир Рижков, булла підтримана одностайно.

До складу Фронту увійдуть громадські об'єднання, громадські організації, представники політичних партій і громадяни України, які виявлять бажання приєднатися до нього. Символом суспільного союзу "Український фронт" обрано Георгіївську стрічку.

Як заявив голова Харківської ОДА Михайло Добкін, "назва  "Український фронт" особливо символічна".

"Наш фронт почне зачищати і очищати українську землю від тих, хто прийшов сюди з окупаційними планами", - заявив він.

Разом з тим Добкін закликав скористатися "навіть мінімальним і примарним шансом", щоб не допустити громадянської війни.

"Поки є можливість мирно вирішити сьогоднішнє протистояння в суспільстві, ми маємо скористатися навіть мінімальним і примарним шансом, щоб зберегти мир  і не допустити громадянської війни і кровопролиття", - зазначив Добкін.

При цьому він припустив використання та інших " методів наведення порядку", коли всі мирні варіанти врегулювання кризи будуть вичерпані.

"Терпіння наше не безмежне. Коли ми зрозуміємо, що мирний спосіб наведення порядку в нашій країні вичерпаний, ми  будемо це робити по-іншому", - додав Добкін.

Також він назвав те, що відбувається в країні "поганою п'єскою", сценарій якої "написаний не в Україні".

"Дійові особи цієї поганої п'єски виявилися доморощеними, мають посвідчення депутатів всіляких рад, в тому числі і Верховної. Купка оскаженілих націоналістів, спустившись з Говерли, озброївшись не лише сценарієм, але і кийками, вирішила, що вони і є той єдиний український демос, який здатний продукувати національну ідею і проголошувати її від імені всього українського народу", - заявив Добкін.

При цьому він звинуватив опозиційні ЗМІ в створенні інформаційної блокади Партії регіонів і штучному поділі країни на Схід і Захід.

За даними організаторів, у зльоті, який проходить у Харкові, беруть участь близько 6000 осіб у складі 20 делегацій представників обласних організацій Партії регіонів, нардепи Олег Царьов, Дмитро Святаш, Дмитро Добкін, Анатолій Денисенко, представники дипломатичних кіл, представники КПУ, представники понад 50 громадських організацій та об'єднань.

 

До Нацгвардії у Донецьк наближається потужне підкріплення. ВІДЕО
 
За кілька годин до падіння "Боїнга" РФ заборонила польоти над Україною
За кілька годин до трагедії Росія перестала пускати літаки на територію ДНР. Чотири маршруту були змінені.  
Харківське метро "замінували"
У Харкові від невідомого до міліції надійшло повідомлення про мінування станції метро "Завод імені Малишева".  
Дитячий садочок на Донбасі в епіцентрі бойових дій
Близько 11.20 бойовиків бачили в приватному секторі Малої Вергунки, інформує informator.su  
ТОП-10 сейвів воротарів на ЧС-2014. ВІДЕО
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".