На Прикарпатті кандидати в депутати прибивають свої агітки цвяхами до дерев. ФОТО

IMG 3367

Органи місцевого самоврядування нашої області, як того вимагає Закон «Про вибори народних депутатів України», обладнали дошки та стенди для розміщення передвиборної агітації у людних місцях кожного населеного пункту. Але, як свідчить практика, кандидати зазвичай нехтують цією можливістю і розміщують свою агітаційну продукцію на свій розсуд і де заманеться.

Отак цього тижня на Рожнятівщині агітаційні матеріали від кандидата в народні депутати від ВО «Батьківщина» Ярослави Гоголь розклеїли та позабивали кнопками-цвяхами до дерев на території всього райцентру.

IMG 3368

IMG 3369

IMG 3370

IMG 3374 1

Припускаємо, що дерева були обрані замість опор ліній електропередач. Адже з кінця вересня працівники Прикарпаттяобленерго систематично проводять акції з очищення опор від такого виду продукції, якою так щедро обліплюють кандидати в народні депутати.

Тому можна очікувати, що найближчим часом акції із очищення від поліграфічного сміття будуть проводити не тільки енергетики, але і працівники місцевих лісгоспів.




Loading...

В Івано-Франківську чоловік обладнав накролабораторію просто в себе вдома
В черговий раз виготовивши у себе вдома психотропну речовину, громадянин збув амфетамін покупцеві, після чого був затриманий працівниками ВБНОН УМВС.  
В Івано-Франківську  відбудеться грандіозний пісенний флеш моб
В Івано-Франківську пройде патріотичний флеш моб учнівської молоді «А ми тую червону калину підіймемо!»  
В Івано-Франківську стартувала акція "За мир в єдиній Україні"
Відбувся старт акції "За мир в єдиній Україні" присвячений Всесвітньому дню пошти.  
Прикарпатська пошта вдвічі збільшила обороти поширення рекламних листівок через свою мережу
За даними головного управління статистики, поштовий зв’язок області за обсягом одержаних доходів посідає третє місце після мобільного та телефонного міського зв’язку. За I півріччя 2014р. доходи поштового зв’язку склали 34,4 млн.грн. Із цієї суми тільки 16% припадає на доходи від послуг, наданих населенню. Левова ж частка тут залишається за підприємствами.  
Прикарпатським міліціонерам-учасникам АТО передали благодійну допомогу. Фото
Благодійники подарували міліціонерам Івано-Франківського міського відділу міліції, котрі несуть службу у східному регіоні України, теплі речі.  
Туристичний маршрут Карпатами. Фото
Спеціалістами відділу рекреації та пропаганди екологічної освіти НПП «Верховинський» проведено експедицію по обстеженню еколого-пізнавального туристичного маршруту «Скала - Баби» на території Прикордонного та Перкалабського ПОНДВ.  
Держава виділила 135,8 мільйонів гривень грошової допомоги сім'ям Прикарпаття
Про це повідомляє Департамент фінансів Івано-Франківської облдержадміністрації.  
Івано-Франківська дорога отримала найвищу відзнаку міжнародної сертифікації
Івано-франківська траса пройшла міжнародну сертифікацію.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках
Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".