У Косові триває акція "Свій за Свого"

7lHDPqCozI0

У Косові триває акція по допомозі нашим бійцям в АТО

За останні кілька тижнів зібрано й відправлено на фронт продуктів, обладнання, екіпіровки більш як на 100 тисяч гривень.

 Втім, на війну їдуть все нові добровольці, а також ті, хто вже був в зоні АТО, і після відпочинку їдуть воювати повторно. Споряджують волонтери в міру своїх можливостей. Але потреби постійно збільшуються, а можливості зменшуються. Тож, учасники акції просять не забувати, що наше спокійне життя в глибокому тилу оплачене кров’ю і потом наших солдат на передовій, і долучитись до допомоги їм. Пожертви приймають у магазині “Світ техніки” в центрі Косова біля редакції часопису “Гуцульський край”, а також у маркетах із логотипом акції “Свій за свого”.

Двоє чоловіків вкрали 50 пляшок пива, щоб пригостити друзів
В Івано-Франківську міліція викрила двох товаришів, котрі спромоглися викрасти 50 пляшок пива. Крадіжка трапилась на залізничному вокзалі обласного центру.  
Живий прапор в Івано-Франківську
Понад тисяча студентів коледжу технологій та бізнесу влаштували в центрі Івано-Франківська флеш-моб “Живий прапор”.  
Сьогодні по місту бігали кольорові спортсмени. Відео
Близько двох сотень спортсменів та любителів бігу взяли участь у першому в Івано-Франківську кольоровому забігу "Sint ColorRun".  
"Італійський Сувенір" в Івано-Франківську
Завтра Івано-Франківська обласна філармонія відкриває концертний сезон.  
Четверо людей отруїлися грибами
У вересневу грибну пору дедалі більше наших краян потерпає відотруєння грибами. У ніч на 13 вересня до Рожнятівськоїцентральної районної лікарні потрапила сім’я із чотирьох людей.  
15 вересня відбудеться відкриття виставки Юрія Боринця «Ліза і МонГол»
15 вересня 2014 року відбудеться одразу декілька мистецьких подій від Центру Сучасного мистецтва. Зокрема о 17.00 в галереї «Арт на мур» відкриється виставка Юрія Боринця «Ліза і МонГол».  
Сьогодні відбудеться благодійна вистава в театрі ляльок ім. М.Підгірянки
Цієї суботи відкриває ювілейний, 70-ий сезон, театр ляльок ім.М.Підгірянки.  
ДТП в Івано-Франківську
Аварія трапилась на вул Галицька.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".