На Прикарпатті легалізовано більше тисячі найманих працівників

svoboda6

Завдяки заходам, спрямованим на легалізацію ринку праці, в Івано-Франківській області з початку року відновлено трудові права 1237 осіб, а в скарбницю додатково надійшло 111,6 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.

Як повідомляє прес-служба Міндоходів в Івано-Франківській області, згідно зі статтею 95 Кодексу законів про працю суб'єкт господарської діяльності повинен забезпечити своїм працівникам мінімальний розмір заробітної плати, який сьогодні становить 1218 гривень. Крім цього, наголошують працедавцям на неприпустимість виплати заробітної плати у "конвертах".

При виплаті зарплати у незаконний спосіб суб'єкти підприємницької діяльності можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності.

Пожежі минулої доби: горіли будинки, автівки і сніо...
22 серпня о 03:45 год. у селі Перерісль Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.  
 В Івано-Франківську відкрили музей шани Тараса Шевченка
В Івано-Франківську відбулося відкриття обласного музею шани Тараса Шевченка, в якому представлено понад тисячу експонатів.   
26 серпня останній термін сплати за землю громадянами
Головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області повідомляє, що 26 серпня – останній день сплати земельного податку з фізичних осіб.  
В прокуратурі Івано-Франківської області відбулися урочисті збори до дня Незалежності України
Сьогодні, 22 серпня, під головуванням прокурора області Ігоря Настасяка у прокуратурі Івано-Франківської області відбулись урочисті збори  
У Тисмениці новий прокурор
Генпрокурор України Віталій Ярема призначив нового прокурора Тисменицького району Івано-Франківської області.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".