Майже 3 мільйони гривень міський голова не сплатив освітянам

grn547635768

Прокуратура вимагає у міського голови Коломиї виплатити педагогам відпускні

За захистом своїх прав та зі скаргою на заборгованість по виплаті відпускних до Коломийської міжрайонної прокуратури звернулись освітяни м. Коломия.

В ході прокурорської перевірки виявлено грубе порушення конституційного права громадян на одержання винагороди за працю. Так, Коломийською міською радою не забезпечено своєчасної виплати 431 працівнику закладів освіти заробітної плати за весь час щорічної відпустки. Внаслідок цього, станом на 28.07.2014 сума заборгованості перед вчителями міста склала понад 2,8 млн. грн. Для усунення виявленого порушення та захисту прав педагогів міжрайонною прокуратурою внесено подання міському голові м. Коломия з вимогою виплатити заборговані кошти. Подання прокурора є обов’язковим до виконання, - повідомляє: ifr.gp.gov.ua

Дітей запрошують на екскурсію у «Прикарпаттяобленерго»
Таким чином організатори намагаються ближче познайомити молодше покоління з професією електрика  
Відбулась українсько-польська міжнародна зустріч експертів на горі Піп Іван
З 27 по 30 липня 2014 року на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» в рамках реалізації «Дорожньої карти українсько-польських відносин», підписаної Президентами України та Республіки Польща відбулася українсько-польська міжнародна зустріч експертів щодо проекту відновлення астрономічно-метеорологічної обсерваторії з рятувальним стаціонаром на горі Піп Іван.  
Визначено трьох лауреатів обласної премії ім. Г. Терсенова 2014 року
Щорічну премію імені Герасима Терсенова* присудили трьом авторам наукових розробок.  
Роз’яснення про статус учасника бойових дій. Як і де отримати посвідчення
01 липня 2014 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», якою передбачено встановлення статусу учасника бойових дій.  
 «Свята хліба» проводитимуть одночасно з «Прикарпатським вернісажем»
Відбулося перше засідання оргкомітету з підготовки до проведення щорічного фестивалю, присвяченого завершенню збору врожаю - «Свято хліба».  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".