Злодій не погребував навіть скляними банками

zlodiikvarni
На спецлінію «102» Галицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя одного із сіл району про те, що невідома особа з його будинку викрала два мобільних телефони, а також… дві скляні банки ємкістю 5 л

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Галицького РВ УМВС. Проведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери встановили особу крадія. Ним виявився 30-річний раніше судимий односельчанин заявника.
Під час спілкування з правоохоронцями чоловік у скоєному зізнався та розповів, що перед тим, як скоювати крадіжку, зателефонував до господаря будинку, аби дізнатись де він знаходиться. Той у відповідь сказав, що поїхав до обласного центру. Відтак, скориставшись відсутністю потерпілого, шляхом розбиття віконного скла, зловмисник проник в середину будинку. Підозрюваний розповів, що викрадене хотів продати, аби придбати спиртні напої.
Правоохоронці викрадене вилучили та повернули господарю.
По даному факту слідчим Галицького РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській області

На Прикарпатті у дитячому таборі працюють волонтери із США
В одному з найбільших таборів Прикарпаття почалася третя табірна зміна.  
В Долині перекрили дорогу, вимагаючи бронетехніку для батальйону «Прикарпаття»
28 липня громадські активісти перекрили дорогу в місті Долина, вимагаючи надати 5-му батальйону «Прикарпаття» важку бронетехніку.  
В Коломиї чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати
Днями в Івано-Франківську близько 5 години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в м. Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.  
Злодієм виявився товариш
Нещодавно до Івано-Франківського міськвідділу міліції за допомогою звернувся 35-річний житель обласного центру. Чоловік бідкався, що в нього з оселі зникли гроші.  
“Автомайдан” Калущини: Закупили 26 бронежилетів. Ще 16 — у наявності
Калуські громадські активісти закупили 26 бронежилетів для військових, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях в ході АТО.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".