Івано-Франківська міськрада планує передати тепловізори батальйону "Айдар"

miskarada

Івано-Франківська міська рада планує передати чотири тепловізори для батальйону "Айдар", який воює з бойовиками на території Луганської області

"Звертаюся до тих, у кого є бажання і сили, можливості, допомогти купити тепловізор. Річ дорогоцінна, дуже потрібна. Один коштує понад 50 тисяч гривень. Він дозволяє виявити ворога на відстані 1250 м. Це дуже потрібна річ. Мої колеги по фракції уже зібрали на один свої приватні кошти. Сподіваюся, що колеги-депутати долучаться до цього заходу", - сказав сьогодні на позачерговій сесії Івано-Франківської міськради боєць батальйону "Айдар", депутат міськради Андрій Грималюк.
Як повідомив на сесії міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, його сім'я за свої кошти уже купила один тепловізор, який дозволяє виявити ворога на відстані 950 м.
"У мене є рахунок ще на два тепловізори, один із яких ми профінансуємо з бюджету за рахунок "перекидки". Тобто один тепловізор є, на один зібрали депутати, один купимо з бюджету і ще один - за особисті кошти тих, хто хоче долучитися", - підсумував мер.
Він також відмітив, що на відкритому для мобілізаційних потреб благодійному рахунку міської ради є 90 тис. грн, які використають на придбання бронежилетів 6-го класу захисту.
В.Анушкевичус також повідомив, що завтра відправляється на Схід і закликав депутатів долучатися. "Два місця ще є", - уточнив мер.
За даними місцевих ЗМІ, міський голова везе матеріальне забезпечення для українських військових в зону АТО.

На Прикарпатті у дитячому таборі працюють волонтери із США
В одному з найбільших таборів Прикарпаття почалася третя табірна зміна.  
В Долині перекрили дорогу, вимагаючи бронетехніку для батальйону «Прикарпаття»
28 липня громадські активісти перекрили дорогу в місті Долина, вимагаючи надати 5-му батальйону «Прикарпаття» важку бронетехніку.  
В Коломиї чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати
Днями в Івано-Франківську близько 5 години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в м. Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.  
Злодієм виявився товариш
Нещодавно до Івано-Франківського міськвідділу міліції за допомогою звернувся 35-річний житель обласного центру. Чоловік бідкався, що в нього з оселі зникли гроші.  
“Автомайдан” Калущини: Закупили 26 бронежилетів. Ще 16 — у наявності
Калуські громадські активісти закупили 26 бронежилетів для військових, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях в ході АТО.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".