За грубі порушення законодавства про працю розпочато кримінальне провадження

1333354037 372332 300

В ході прокурорської з питань дотримання вимог податкового законодавства, законодавства про оплату праці встановлено, що один із суб’єктів господарювання використовував найману працю робітників без належного оформлення трудових відносин.

Так, керівник підприємства прийняв на роботу двох водіїв, котрим більше двох років виплачував заробітну плату, не відображаючи її в бухгалтерських документах.
Відповідно із заробітної плати працівників не здійснювались відрахування у Пенсійний фонд та фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування, що позбавило їх права на соціальний захист.
За даним фактом прокуратурою Богородчанського району розпочато кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172 КК України (Грубе порушення законодавства про працю). Досудове розслідування триває.

Прикарпаття продовжує збирати урожай
До збирання підлягає 162,7 тис. га зернових і зернобобових культур.  
У ДТП на Тернопільщині мешканці Калуша отримали важкі травми
На автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ (на об’їзній дорозі м. Бучач ) трапилася дорожньо-транспортна пригода.  
Укрзалізниця на День Незалежності України призначила додаткові поїзди до Івано-Франківська
Для забезпечення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом Укрзалізниця на День Незалежності України у західному напрямку призначила три додаткових поїзда та додаткові рейси цілорічного поїзда.  
Галицькі волонтери доставили допомогу на схід прикарпатським воякам
Днями галицькі волонтери вкотре відправилися на Схід України, щоб доставити у розташування 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» матеріально-технічні речі, необхідні для військовослужбовців.  
Прикарпаття просять надати матдопомогу мешканцям Попаснянського району Луганської області
З Луганщини прийшов лист на Прикарпаття про допомогу.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".