В Івано-Франківську побачив світ буклет “Шляхом реформ до європейських стандартів”

20130930114634

В Івано-Франківську побачив світ буклет “Шляхом реформ до європейських стандартів”. У ньому приділяється велика увага використанню інноваційних технологій з метою наділення громадян реальними можливостями критично вивчати діяльність влади і впливати на її рішення та дії

Читач знайде відповідні консультації щодо підвищення рівня надання управлінських послуг через впровадження інноваційних технологій, економічного розвитку управління бюджетом, реформування житлово-комунальної сфери, інновацій в діяльності закладів охорони здоров’я міста, з питань розвитку освіти та прав дитини, культури мистецтва. І.Яблонський.

 

Джерело: ОДТРК

Учень Верховинської школи став переможцем футбольного конкурсу ерудитів
Підбито результати футбольного конкурсу, оголошеного редакцією районної газети "Верховинські вісті". Умовами якого було розгадати і надіслати найшвидше правильні відповіді на кросворд, присвячений чемпіонату світу-2014 в Бразилії, який було надруковано у часописі (№28 за 18 липня).  
В Долинському лісі заблукав грибник
12 серпня о 18:20 год. на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в районі гірського масиву Бескиди поблизу села Мислівка під час збирання грибів заблукав 60-річний житель міста Миколаїв Львівської області.  
"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  
На Прикарпатті відбулася ділова гра «Жінка й ділове спілкування».
В Міському Народному домі відбулася ділова гра «Жінка й ділове спілкування»  
Прикарпаття продовжує збирати урожай
До збирання підлягає 162,7 тис. га зернових і зернобобових культур.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".