Мешканець села Пістинь Косівського району Петро Третяк передасть власний бронетранспортер батальйону «Айдар»

btr60pu-1

Мешканець села Пістинь Косівського району Петро Третяк передасть власний бронетранспортер батальйону «Айдар».

Як повідомив «КУРСу» голова координаційного центру швидкого реагування, депутат обласної ради Юрій Романюк, БТР перевезуть у місце дислокації “Айдару” під Луганськом на спеціальному транспорті.

«Він буде запакований бронежилетами, продуктами харчування та гуманітарною допомогою для військовослужбовців», - повідомив Юрій Романюк.

Бронетранспортер - власність підприємця з села Пістинь Косівського району Петра Третяка. Два роки тому чоловік придбав БТР на аукціоні у Хмельницькому.

«Він мав іти на металолом, і мені стало його шкода, - розповідає Петро Третяк. – Я сказав, що куплю його, якщо будуть документи. Після цього мені зробили документи на 10 років за дорученням на право продажу. Оформили 2013 роком, хоча БТР виготовлений десь у 80-х роках».

Підприємець придбав бронемашину без бойової башти, у занедбаному стані. Згодом відремонтував її, а як почалися бойові дії на Сході, вирішив подарувати українським військовослужбовцям.

"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  
На Прикарпатті відбулася ділова гра «Жінка й ділове спілкування».
В Міському Народному домі відбулася ділова гра «Жінка й ділове спілкування»  
Прикарпаття продовжує збирати урожай
До збирання підлягає 162,7 тис. га зернових і зернобобових культур.  
У ДТП на Тернопільщині мешканці Калуша отримали важкі травми
На автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ (на об’їзній дорозі м. Бучач ) трапилася дорожньо-транспортна пригода.  
Укрзалізниця на День Незалежності України призначила додаткові поїзди до Івано-Франківська
Для забезпечення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом Укрзалізниця на День Незалежності України у західному напрямку призначила три додаткових поїзда та додаткові рейси цілорічного поїзда.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".