Формування сприятливого і стабільного інвестиційного клімату для забезпечення надходжень інвестицій в економіку Прикарпаття

1356517474

Формування сприятливого і стабільного інвестиційного клімату для забезпечення надходжень інвестицій в економіку Прикарпаття

В Івано-Франківську відбулося засідання експертної групи проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», який реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та управлінням з упровадження економічних реформ, євроінтеграції та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.

Під час засідання було обговорено стан реалізації заходів проекту. Зокрема, представлено розроблене аналітичне дослідження з аналізу та оцінки інвестиційного середовища Прикарпаття. Проведено соціологічне дослідження з вивчення думки малих та середніх підприємств щодо можливостей, ризиків та перешкод для інвестиційної діяльності в Івано-Франківській області, під час якого опитано 100 респондентів – представників малого і середнього бізнесу. Його результати будуть проаналізовані з метою вироблення рекомендацій задля покращення інвестиційного клімату в регіоні. Обговорено стан роботи з вивчення успішної діяльності суб’єктів господарювання з метою залучення інвестицій.

Учасники експертної групи висловили свої пропозиції щодо рекомендацій та висновків проведених досліджень, обговорили важливість діяльності експертної групи проекту як дорадчо-консультативного органу та впровадження заходів проекту.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  
На Прикарпатті відбулася ділова гра «Жінка й ділове спілкування».
В Міському Народному домі відбулася ділова гра «Жінка й ділове спілкування»  
Прикарпаття продовжує збирати урожай
До збирання підлягає 162,7 тис. га зернових і зернобобових культур.  
У ДТП на Тернопільщині мешканці Калуша отримали важкі травми
На автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ (на об’їзній дорозі м. Бучач ) трапилася дорожньо-транспортна пригода.  
Укрзалізниця на День Незалежності України призначила додаткові поїзди до Івано-Франківська
Для забезпечення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом Укрзалізниця на День Незалежності України у західному напрямку призначила три додаткових поїзда та додаткові рейси цілорічного поїзда.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".