У Надвірній міст вже як три роки є "свободівським"

583638171

Активісти надвірнянської районної організації ВО «Свобода» з нагоди проголошення Акту відновлення Української державності та до дня народження Командувача УПА, Героя України Романа Шухевича відновили міст через річку Бистриця Надвірнянська. Про це повідомляє прес-служба Надвірнянського осередку ВО «Свободи».

     У повідомленні також зазначається, що у «Надвірній цей міст уже третій рік називають «свободівським», через те, що упорядкували міст, надали йому нового вигляду саме надвірнянські свободівці».
    Цього року на мосту, довжина якого становить 130 м, свободівці працювали протягом чотирьох днів. По обидва боки споруди перила відчистили від старої фарби та іржі, пофарбували в синьо-жовті та червоно-чорні барви. На середині моста на синьому тлі жовтими літерами зроблено напис «Слава Україні!», а на червоно-чорному напис – «Героям слава».
    Слід відзначити, що ініціативу фарбувати мости в національні кольори, яку запровадили представники Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому, перейняли на сьогодні чи не всі районні центри.

70 дітей з Коломиї пошили прапор України для вояків АТО
У Коломиї для бійців АТО пошили прапор України.  
17 серпня у Івано-Франківську відбудеться турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup 2014"
17 серпня в місті Івано-Франківську відбудеться шостий щорічний турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup 2014", організатором якого виступає Українська Стрітбольна Ліга та баскетбольний клуб “Говерла”.  
В Івано-Франківську створили антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування
З 14 серпня розпочинає працювати антикризовий штаб газового господарства.  
Правий сектор організував у Івано-Франківську масову стрілянину?
Кілька хвилин тому в Івано-Франківську трапилась масова стрілянина: невідомі особи із автоматичної зброї розстріляли три автомобілі.  
В Рогатині збиратимуть кошти на потреби батальйону "Прикарпаття"
У вівторок, 19 серпня, на площі Роксолани у Рогатині відбудеться благодійний ярмарок, усі зібрані кошти з якого підуть на закупівлю необхідних речей для рогатинських чоловіків і хлопців, які служать в 5-му батальйоні територіальної оборони “Прикарпаття”.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".