Першим заступником голови Калуської РДА стане біженець із Криму

kalush

Голова Калуської РДА Микола Жовнір представив громадській раді кандидатів, яких планує призначити своїми заступниками

Про це повідомляють Вісті Калущини.

Першим заступником, який куруватиме економічні питання, має стати Святослав Камінський, 1971 р. н., уродженець м. Калуша, який впродовж останніх двадцяти років проживав і працював у Криму. У зв’язку з анексією півострова Святослав Камінський, як він сам розповів, був змушений покинути квартиру, будинок, фірму і разом із сім’єю (дружина, до речі, кримчанка) повернутися до батьків у Калуш. “Я радий, — зазначив, — що мені вдасться попрацювати на благо моєї малої батьківщини, постараюся зробити все можливе, щоб підвищити економічний потенціал Калуського району”.

Заступником з гуманітарних питань Микола Жовнір вирішив призначити також молодого та ініціативного Сергія Дудинця, 1975 р. н., уродженця с. Збора, який має досвід роботи у США, члена Народної ради Калущини.

Також Микола Жовнір представив громадській раді нового начальника відділу освіти Калуської РДА — Любов Зіник. Член громадської ради та член громадського координаційного штабу Калущини Богдан Петрина запропонував Святославу Камінському, Сергію Дудинцю і Любові Зіник пройти погодження і в Народної ради Калущини.

На громадській раді вирішили підтримати пропозицію голови облдержадміністрації Андрія Троценка про представлення до присвоєння звання Героя України (посмертно) Ігоря Дмитріва, який загинув під час буремних подій на Майдані.

Івано-франківський тенісист здобув високі нагороди у Тайланді
Василь Петрунів виборов срібну та бронзову медалі у відкритому чемпіонаті Тайланду з настільного тенісу (м. Патайя, 02-07.08.14).  
В Івано-Франківську поблизу стадіону "Рух" застрелили жінку
В Івано-Франківську поблизу стадіону "Рух" чоловік застрелив жінку і сам спробував покінчити життя самогубством.  
Насправді стрілянина на Дудаєва була. Міліція просто не хоче розголосу, щоби не було паніки – очевидець
Сьогодні, 13 серпня, на Дудаєва в Івано-Франківську відбулася стрілянина.  
Цьогорічний TEDx IvanoFrankivsk перенесли
За інформацією оргкомітету події TEDxIvano-Frankivsk 2014, який попередньо запланували провести 27 вересня, захід переноситься.  
Городенківська діаспора підтримує Українську армію
На відміну від традиційної практики багатьох благодійних організацій, які здебільшого збирають кошти в інших доброзичливих людей, американські доброчинці з міста Клівленда провели фестиваль на підтримку Української армії.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".