nadia

На вулицях Івано-Франківська встановлюють „лежачих поліцейських”

СНПЧ Москва
CMS Joomla

polis

Днями Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку було встановлено лежачі поліцейські на вул. Коновальця, поблизу супермаркету „Велмарт”, і на вул. Довженка, поблизу заправки „Wog”.


    „Це пристрої для примусового зниження швидкості. Якщо знаки дорожнього руху чи світлофор водій може проігнорувати, то на „лежачому поліцейському” він обов’язково пригальмує, – розповідає директор Департаменту Михайло Смушак. – Ми встановлюємо такі пристрої у місцях, найбільш небезпечних для руху пасажирів, де велика кількість транспорту і значний пасажиропотік”.
    Робота триває, оскільки або встановити „лежачі поліцейські”, або відремонтувати уже наявні потрібно ще на вул. Сорохтея, вул. Сахарова, вул. Пасічна.

На Прикарпатті з'явився ще один друкований ЗМІ
На сайті головного управління юстиції в Івано-Франківській області оприлюдено наказ, яким дано дозвіл на реєстрацію нового друкованого засобу масової інформації. .
Діти з Краматорська відпочивають у прикарпатській "Смерічці"
Наприкінці цього тижня у спортивно-оздоровчому комплексі "Смерічка" стартувала друга табірна зміна. .
Замість звичних цукерок хлопець з Бурштина вирішив пригостити дівчину амфетамінами
Як повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області, днями на території однієї із шкіл м. Бурштин працівники Галицького райвідділу міліції задокументували факт незаконного збуту наркотиків, який виразився в пригощанні молодим хлопцем 20-річної місцевої жительки амфетаміном. .
Прикарпатські охоронці отримали нагороди від Авакова
Указом президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламність духу шість прикрпатців були нагороджені медаллю "Захиснику Вітчизни". .
Патріотичний міст з'явиться і у Верховині
Як повідомляє місцевий сайт Верховинського району "Верховина", в ці хвилини в самісінькому серці міста Верховина, на центральному мості проходить його перефарбування у кольори Державного Прапора України. .

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".