nadia

Ймовірно у цьому році разом з парламентськими виборами будуть місцеві

СНПЧ Москва
CMS Joomla

Skrupnychuk300713

Про цеі на прес-конференції за підсумками місяця роботи обласної ради повідомив голова обласної ради Василь Скрипничук

“Можливо, ще в цьому році разом з парламентськими виборами будуть місцеві”. Про це на прес-конференції за підсумками місяця роботи обласної ради спрогнозував її голова Василь Скрипничук. Хоча в такому разі це буде дуже важко для виборців,— зауважив він: село, район, область і особливо якщо будуть відкриті списки до парламенту, що потребує спрощення. Аналізуючи роботу депутатів в комісіях ОР, Василь Скрипничук відзначив, що за останній місяць вона значно активізувалася.

Щодо підсумків роботи тієї комісії обласної ради, яка оглянула матеріальні умови батальйону територіальної оборони області, то Василь Скрипничук коротко повідомив, що критика військових була значно перебільшена. Під час спілкування з журналістами голова обласної ради також поінформував, що кошти на ремонт вулиці Набережної в Івано-Франківську, а це 15 мільйонів гривень, перерахують одразу після того, як міська влада розпочне ремонтні роботи.

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".