nadia

Мати загиблого військового передала в АТО спорядження, яке сину передати не встигла

СНПЧ Москва
CMS Joomla

631822 WEB

Мати загиблого в АТО Степана Воробця з Івано-Франківщини передала військовослужбовцям спорядження, яке купила для сина, але не встигла йому передати

Як повідомили в Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, інформує Цензор НЕТ з посиланням на УНІАН.

23 червня о Коломиї Івано-Франківської області поховали командира розвідувальної роти штабного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади ОК «Північ» капітана Степана Воробця, який загинув, потрапивши в засідку, влаштовану терористами поблизу міста Ямпіль Донецької області.

Стоячи над могилою сина, мама Степана, Галина Степанівна звернулася до земляків: «Шановна громада, завдяки всім вам я назбирала кошти, щоб купити бронежилет і каску, які захистили б мого сина в бою, завдяки вашій допомозі були куплені спеціальні прилади, які могли захистити мого сина, - сказала вона. - І я не встигла передати все це йому. Не встигла захистити свою дитину. Спорядження зараз стоїть у нас вдома, воно нове, в упаковці. І я прошу дозволу у вас, громада, передати все, то що куплено і за ваші кошти теж нашим хлопчикам, які воюють зараз на сході проти підлих загарбників нашої землі. Може це допоможе якоїсь матері не втратити своєї дитини "." Нехай ця війна швидше закінчиться! Нехай наші діти повернуться живими в свої будинки! І нехай більше наші жінки не плачуть по своїм рідним! .. », - Додала вона.

Одна людина загинула і троє госпіталізовані внаслідок зіткнення двох автомобілів на Прикарпатті
В Івано-Франківській області у вівторок, 1 липня, о 10.00 поблизу села Павлівки Тисменицького району зіткнулися два автомобілі – Mazda під керуванням 20-річного жителя Калуша та Dodge під керуванням 40-річного жителя Івано-Франківська, передає УНН з посиланням на управління з НС облдержадміністрації. .
Раптово помер заступник міського голови Коломиї Михайло Білоус
Сьогодні на 54-му році життя раптово помер заступник Коломийського міського голови Михайло Білоус. Про це повідомили у міськраді. .
Бійців з Івано-Франківщини підтримують жителі німецького міста Росток
 Учасники антиреростичної операції з Прикарпаття, які зараз перебувають в зоні бойових дій, отримають гуманітарну допомогу, зібрану жителями німецького міста Росток .
Завтра Прикарпаття може отримати нового очільника області
За інформацією, яку наше видання отримало від працівників ОДА, протягом цього тижня має відбутися представлення нового керівника ОДА .
На Прикарпатті підлітка госпіталізували через укус змії
У селі Дзвинячі Богродчанського району Івано-Франківської області, у неділю, о 13.50 у лісі змія вкусила 14-річного місцевого жителя. .

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".