nadia

Незабаром буде проведено тендер на ремонт дороги по вулиці Набережна

СНПЧ Москва
CMS Joomla

maxresdefault

В Івано-Франківську відбулося засідання тендерного комітету щодо проведення капітального ремонту вулиці Набережна ім. В.Стефаника

За підсумками засідання було прийнято рішення провести тендер на виконання ремонтних робіт 23 липня поточного року.

Як повідомив директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Василь Сенів, керівництво області вирішило спрямувати на ремонт Набережної 15 млн. грн. субвенції з державного бюджету.

«Субвенції державного бюджету на ремонт доріг комунального значення в області складають 21 млн. грн., 15 млн. з яких будуть спрямовані на капітальний ремонт вул. Набережна. В свою чергу виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення виділити для співфінансування ремонту 10 млн. грн.», - зазначає Василь Сенів.

На сьогоднішній день замовником робіт є департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, якому місто передало проектно-кошторисну документацію на безоплатній основі. Відповідно профільним управлінням зроблено корегування проекту із перерахуванням кошторисної вартості відповідно до діючих норм державних стандартів України. Згідно проведеної експертизи кошторисна вартість проекту складає 57 млн. грн. Після проведення торгів буде визначено остаточну вартість робіт та укладання угоди з їх виконання.

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".