nadia

На Городенківщині пройшли обласні змагання з туризму

СНПЧ Москва
CMS Joomla

peshehodnyy-turizm11

На базі Городенківської філії Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, що розміщений у селі Незвисько відбулися змагання з техніки пішохідного туризму серед вихованців туристично-краєзнавчих гуртків

Програма змагань включала в себе конкурси «В’язання вузлів», «Влучний стрілець» (стрільба з пневматичної гвинтіки) та подолання «Смуги перешкод».
 Учні показали свої вміння і практичне застосування здобутих на заняттях у гуртках знань та навичок в реальних умовах. На змагання прибуло 9  команд – 5 з Городенківщини ( Незвисько, Лука, Рашків, Серафинці, Ясенів-Пільний), 3 з Коломийщини, 1 з Тлумацького району.
 Найбільш динамічною та цікавою була дистанція «Смуга перешкод» яка складалася із таких етапів: навісна переправа через яр, траверс схилу, переправа через яр по колоді, спуск та підйом по схилу, спуск по вертикальних перилах. На цій дистанції найбільш вправною була команда гуртківців Серафинеької ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце вибороли туристи із Старогвіздецької ЗОШ І-ІІІ ст. і ІІІ місце посіла команда Незвиського НВК.
 У конкурсі «В’язання вузлів» І місце виграв Олійник Любомир (Серафинецька ЗОШ І-ІІІ ст.) ІІ місце зайняв Деделюк Денис (Гвіздецька ЗОШ І-ІІІ ст.) і ІІІ місце зайняла Сікірина Діана (Тлумацька ЗОШ І-ІІІ ст.)
 Команда Корнівської ЗОШ, яку привіз на змагання ветеран туристично-краєзнавчої роботи ( вчитель Савчук Михайло Іванович) цього року приїхала, щоб ознайомитися із умовами проведення змагання. А  на наступний рік, пообіцяли приїхати як учасники.
 У конкурсі «Влучний стрілець» найточнішими виявились вихованці Ясеновопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце посіла команда Луківської ЗОШ І-ІІ ст. і ІІІ місце зайняла команда Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст.
 Учні мали можливість відпочити, оздоровитися і помилуватися прекрасними краєвидами, адже змагання відбувались на берегах мальовничого Дністровського каньйону в с. Незвиську.   

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".