nadia

Бронежилети – від Пенсійного фонду

СНПЧ Москва
CMS Joomla

21693239
П’ять бронежилетів з Прикарпаття надійшли у м. Слов’янськ. Їх було закуплено коштом головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області за ініціативи жінок Фонду


Органи Пенсійного фонду області не вперше надають матеріальну підтримку українським військовим. Свій вклад уже вносили пенсійники м. Калуша та Калуського, м. Коломиї та Коломийського, Тлумацького районів, які перераховували на рахунок Збройних сил добровільно зібрані кошти.

Тим часом жінки головного управління Пенсійного фонду України в області виступили з ініціативою допомогти нашим бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України не просто перерахунком коштів, а персональними бронежилетами. Начальник головного управління Анатолій Назаров доклав усіх зусиль, щоби закупити бронежилети німецького виробництва п’ятої категорії, та організував їх доставку безпосередньо у Слов’янськ. Про це засвідчило аматорське фото з місця події, де наші бійці десантної штурмової бригади на горі Карачун приміряють такі потрібні обновки.

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".