nadia

Прикарпатські ЖКГ-чиновники розтратили 400 млн. грн.

СНПЧ Москва
CMS Joomla

prpro

Прокуратура Івано-Франківської області підозрює працівників департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА та службових осіб ТОВ «С. І. Груп Консорд Лтд »в розтраті державних коштів на суму 439,4 млн. грн

Як повідомили Zaxid.net у обласній прокуратурі, відомство спільно з управлінням СБУ провело перевірку використання бюджетних коштів, виділених на знищення небезпечних відходів в ході консервації Домбровського кар'єру.
За інформацією ProfiDOM.com.ua, було встановлено, що Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської ОДА в 2011-2013 рр.. уклало угоди з підприємцями на виконання цих робіт на суму 871,8 млн. грн. Після цього держслужбовці департаменту без будь-яких підтверджуючих бухгалтерських і фінансових документів оплатили витрати на нібито знищення небезпечних відходів гексахлорбензолу, на послуги перевезення, розвантаження, логістику та утилізацію.
Досудове слідство доручено провести слідчому відділу прокуратури області.

У збірної області з футболу немає шансів взяти участь у відбірковому турі «Кубка Регіонів УЄФА» ?
В липні місяці цього року пройде відбірковий турнір між збірними командами областей нашої країни за право представляти Україну в своєрідному чемпіонаті Європи серед аматорів - Кубку Регіонів УЄФА. .
У Богородчанах реформуватимуть місцеве самоврядування
Днями у Богородчанській райдержадміністрації відбувся виїзний семінар Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тему: «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» .
Викладачка інституту із Закарпаття стала депутатом Європарламенту
Як стало відомо, вперше в історії існування європейських інститутів депутатом Європарламенту обрано українку - за корінням і громадянством .
6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську
  6 кіосків та 3 літні майданчики знесені за 2 тижні в Івано-Франківську .
У Коломиї протестують проти підвищення цін на воду та вимагають звільнення Калиняка
У Коломиї наростає народний гнів. Сьогодні у місті пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".