ЗМІСТ - ЗМІ створене тобою!

Злодій зривав золоті прикраси з жінок просто на вулиці

СНПЧ Москва
CMS Joomla

zoloto

Нещодавно до Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло чотири повідомлення про пограбування. В міліції всі потерпілі жінки розповідали одну і ту ж історію, хоч події відбувались у різний час та на різних вулицях обласного центру, а всі потерпілі між собою не знайомі

Як виявилось, 16-річний хлопець скоював напади ближче до вечора, тобто тоді, коли вже починало темніти. Нападник підбігав до жінок, зривав золоті ювелірні прикраси: ланцюжки, підвіски, золоті хрестики, а відтак швиденько втікав. Що характерно, він вибирав жінок літнього віку. Всі викрадені речі нападник здавав у ломбарди Івано-Франківська, за що і отримував кругленькі суми грошей.

 

На відомості про ці події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – грабіж. Також правоохоронці перевіряють цього хлопця на вчинення аналогічних злочинів.

Джерело: СЗГ УМВС України

RedTram

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".