ЗМІСТ - ЗМІ створене тобою!

Ґвалтівник обрав жертву через переписку В Контакті

СНПЧ Москва
CMS Joomla

20110902141456

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у кримінальній справі 39-річного мешканця обласного центру Прикарпаття, якого досудове слідство звинувачувало у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.153, ч.2 ст.152 Кримінального Кодексу України

 

Під час з’ясування обставин справи, суду стало відомо, що обвинувачений познайомився зі своєю майбутньою жертвою у соціальній мережі «Вконтакті» де був зареєстрований під іншим іменем, і тривалий час вів переписку із нею.

 

У день вчинення злочину підсудний зателефонував потерпілій та запропонував зустрітися і піти на каву. В обумовлений час дівчина прийшла зі своєю подругою і обвинувачений, який теж був із другом, запросив всіх до свого авто після чого вони поїхали до кафе. По дорозі у підсудного різко змінилися плани і він повідомив, що має заїхати ще в одне місце до знайомого, буцімто за грошима.

 

Приїхавши до свого знайомого за межами міста, чоловік залишив подругу жертви зі своїми друзями. Потерпілу він посадив до автомобіля та вивіз за межі населеного пункту, де застосувавши погрози та фізичну силу змусив вступити її у статевий контакт із ним. Чоловіка не спинило навіть те, що він одружений і на утриманні має двох малолітніх дітей.

 

Повернувшись до будинку де була подруга дівчини, яка вже почала хвилюватись за свою знайому, чоловік застосовуючи погрози спробував зґвалтувати і її. Про те дівчина не піддалась на слова підсудного. Після чого він запропонував своїм друзям робити з нею все, що їм заманеться, а сам із жертвою повернувся до Івано-Франківська.

 

Там він повторно зґвалтував потерпілу, а щоб та не змогла нікому повідомити, відібрав у неї телефон.

 

В суді чоловік всіляко заперечував скоєне. Про те експерти знайшли достатньо речових доказів, які доводять вину підсудного. В судовому процесі, потерпіла також повідомила суду, що до неї звертались захисники ґвалтівника, які погрожували їй та пропонували за гроші врегулювати всю справу, але вона відмовилась.

 

Врахувавши всі обставини справи, Івано-Франківський міський суд визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.153, ч.2 ст.152 КК України та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

RedTram

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".