Підакцизні товари: "стоп" незаконному обігу

poryadok-vzimaniya-akciza-pri-vvoze-tovara

Протягом активної фази операції “Акциз-2014”, в ході проведення оперативних заходів по виявленню та руйнуванню схем протидії незаконного обігу підакцизних товарів, співробітники оперативних підрозділів Головного управління Міндоходів в області з незаконного обігу вилучили товарно-матеріальних цінностей на суму 1858,2 тис грн, з яких підакцизних товарів - на суму 1201 тис грн.

 

Зокрема, алкогольних напоїв - 1861,5 дал на суму 1122,0 тис грн, 1000 пачок тютюнових виробів на суму 9 тис грн та нафтопродуктів - 20 тонн на 70 тис грн.

 

Крім того, під кримінальним провадженням перебувають ряд фактів вилучення контрафактної продукції, проведені працівниками оперативних підрозділів ГУ Міндоходів в області протягом вказаного періоду, а саме:

 

- вилучено 267 тис шт. фальсифікованих марок акцизного збору, у зв’язку чим попереджено втрати державного бюджету та упереджено вихід на ринок фальсифікованої алкогольної продукції та несплати акцизного податку у сумі 2 642 тис грн;
- вилучено 350 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв у жителя Івано-Франківської області, який мав намір збувати фальсифікат жителям області, у зв’язку чим попереджено можливу шкоду життю і здоров’ю громадян;
- припинено незаконну діяльність жителя Івано-Франківської області, який незаконно виготовляв та здійснював збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв з об’ємом продаж до 40 ящиків в місяць у зв’язку чим також попереджено можливу шкоду життю і здоров’ю громадян.


Крім того, на території області з незаконного обігу в роздрібній мережі вилучено більше 1200 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв, маркованих підробленими марками акцизного податку.

 

Проведені оперативниками заходи дозволяють заповнити полиці торговельних мереж легально виготовленими алкогольними напоями та тютюновою продукцією, що вже суттєво збільшило надходження коштів від сплати акцизного податку до бюджету держави.

Джерело: Коломия веб-портал

Доходи, нараховані до 3 серпня, не підлягають оподаткуванню військовим збором
Як відомо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір. Про це повідомляє медіа - центр Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.  
«Службовець» видурив у жінки золоті прикраси та монети
Шахраї вже не тільки «розводять» довірливих пенсіонерів по телефону, а й підстерігають їх на вулиці.  
Учень Верховинської школи став переможцем футбольного конкурсу ерудитів
Підбито результати футбольного конкурсу, оголошеного редакцією районної газети "Верховинські вісті". Умовами якого було розгадати і надіслати найшвидше правильні відповіді на кросворд, присвячений чемпіонату світу-2014 в Бразилії, який було надруковано у часописі (№28 за 18 липня).  
В Долинському лісі заблукав грибник
12 серпня о 18:20 год. на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в районі гірського масиву Бескиди поблизу села Мислівка під час збирання грибів заблукав 60-річний житель міста Миколаїв Львівської області.  
"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".