Прикарпатські танцюристи вдало виступили на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

1 6 20120211 1573317716

Як повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій облдержадміністрації, на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі наш край представляли державний академічний Національний Гуцульський ансамбль пісні і танцю "Гуцулія", ансамбль танцю "Дивоцвіт" Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, народний аматорський ансамбль танцю "Прикарпаття" Будинку культури с. Велика Кам'янка Коломийського району, народний аматорський ансамбль танцю "Мереживо" Калуського коледжу культури і мистецтв, зразковий аматорський ансамбль танцю "Веселі гуцулята" Центру художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді м. Калуша та інші

 

Виступи творчих колективів Івано-Франківщини високо оцінив голова журі фестивалю-конкурсу Герой України, голова Національної спілки хореографії України Мирослав Вантух.

 

Колективи, які побували на конкурсі у Львові, запрошені до участі у III турі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, який відбудеться у Києві вже у листопаді цього року.

Доходи, нараховані до 3 серпня, не підлягають оподаткуванню військовим збором
Як відомо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір. Про це повідомляє медіа - центр Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.  
«Службовець» видурив у жінки золоті прикраси та монети
Шахраї вже не тільки «розводять» довірливих пенсіонерів по телефону, а й підстерігають їх на вулиці.  
Учень Верховинської школи став переможцем футбольного конкурсу ерудитів
Підбито результати футбольного конкурсу, оголошеного редакцією районної газети "Верховинські вісті". Умовами якого було розгадати і надіслати найшвидше правильні відповіді на кросворд, присвячений чемпіонату світу-2014 в Бразилії, який було надруковано у часописі (№28 за 18 липня).  
В Долинському лісі заблукав грибник
12 серпня о 18:20 год. на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в районі гірського масиву Бескиди поблизу села Мислівка під час збирання грибів заблукав 60-річний житель міста Миколаїв Львівської області.  
"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".