Дороги Прикарпаття увійшли у трійку найгірших в Україні. ВІДЕО НТК

t5FmGjLVWow

Доходи, нараховані до 3 серпня, не підлягають оподаткуванню військовим збором
Як відомо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір. Про це повідомляє медіа - центр Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.  
«Службовець» видурив у жінки золоті прикраси та монети
Шахраї вже не тільки «розводять» довірливих пенсіонерів по телефону, а й підстерігають їх на вулиці.  
Учень Верховинської школи став переможцем футбольного конкурсу ерудитів
Підбито результати футбольного конкурсу, оголошеного редакцією районної газети "Верховинські вісті". Умовами якого було розгадати і надіслати найшвидше правильні відповіді на кросворд, присвячений чемпіонату світу-2014 в Бразилії, який було надруковано у часописі (№28 за 18 липня).  
В Долинському лісі заблукав грибник
12 серпня о 18:20 год. на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в районі гірського масиву Бескиди поблизу села Мислівка під час збирання грибів заблукав 60-річний житель міста Миколаїв Львівської області.  
"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".