У Франківську проституції немає... Як не було сексу в Союзі?

poviji
Офіційно підтверджено, що в нашому місті проституція взагалі не популярна. Наше місто посідає останні позиції у всеукраїнському рейтингу поширення проституції. Така сама ситуація і зі звідництвом. Як повідомили у секторі зв’язків із громадськістю Івано-Франківського УМВС, від початку року в місті зареєстрували шість випадків проституції. Здебільшого це жінки у віці від 18 до 40 років

 

 

До слова, проституція є адміністративним правопорушенням, тому тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Також зафіксований випадок звідництва, наразі ця справа передана до суду. До речі, за звідництво уже передбачена кримінальна відповідальність: позбавлення волі від 2 до 7 років.

 

На Івано-Франківщині відбувся фінал дитячого "Євробачення"
На Івано-Франківщині 9 серпня визначили переможця відбіркового туру, який поїде представляти країну на міжнародному дитячому пісенному конкурсі «Євробачення»  
На Прикарпатті зростає кількість дитячих самогубств
Від початку цього року на Івано-Франківщині зафіксовано 9 випадків вчинення суїцидів неповнолітніми. Це втричі більше, ніж за такий же період торік.  
Любителя легкої наживи нарешті затримано
Тридцятирічного мешканеця Івано-Франківська обґрунтовано підозрюють у крадіжці телефонного кабеля, адже правоохоронці з'ясували, що молодик ночами їздив у Ямницю й обрізав там телефоний кабель.  
Сьогодні на Прикарпатті град і шквали
Впродовж доби 9 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3 – 1 м над поточними. 9 серпня по області та місту очікуються грози, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області  
Зловмисник залишив магазин без обігових коштів
До чергової частини Богородчанського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував 38-річний власник магазину, який повідомив, що з приміщення торгового залу вчинено крадіжку, викрадено – грошові кошти в сумі 2 тисячі 300 гривень.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".