З липня прикарпатці припинять сплачувати кредити

nacc4

Вчора вже вдруге ініціативна група громадян пікетувала приміщення обласного Національного банку. Люди вимагають послаблення кабальних умов сплати кредитів, в яких опинилися у зв’язку з черговою девольвацією гривні

 


Незважаючи на рясний дощ, який не припинявся від самого ранку, під приміщенням банку було доволі багато людей. Вони прийшли відстоювати свої права.

 

Схожий пікет проходив і місяць тому. Тоді люди вимагали рефінансування боргів і можливості сплати кредитів за тими умовами, за якими брали позики до цього.

 

Вчорашній пікет, як стверджує однин з ініціаторів заходу, це необхідність оголосити, що жодних дій чи змін в цьому напрямку немає. Позичальники  вимушені в такий спосіб констатувати бездіяльність влади стосовно даного питання. Громада також висловлює протест щодо законопроекту, який готує влада  - в ньому немає нічого з того, що вимагали люди.

 

Активіст наголосив, що якщо до 28 червня не буде прийнятий законопроект, який в квітні обіцяв втілити в життя голова Нацбанку україни Степан Кубів, то громадські діячі оголосять всеукраїнський бойкот щодо оплати зобов’язань за кредитами.

Сьогодні на Прикарпатті град і шквали
Впродовж доби 9 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3 – 1 м над поточними. 9 серпня по області та місту очікуються грози, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області  
Зловмисник залишив магазин без обігових коштів
До чергової частини Богородчанського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував 38-річний власник магазину, який повідомив, що з приміщення торгового залу вчинено крадіжку, викрадено – грошові кошти в сумі 2 тисячі 300 гривень.  
На Прикарпатті знову штормове попередження
У зв'язку з очікуваними сильними дощами ввечері 08 серпня та впродовж доби 09 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3-1м над поточними. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Івано-Франківській області.  
«Троценко діяннями плює на Конституцію України»
З таким надписом на папері біля чоловік з Тлумаччини пікетує ОДА  
Чоловік за відмову в одруженні намагався зарізати дівчину
Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі 26-річного мешканця Закарпаття, який перебуваючи в Івано-Франківську намагався позбавити життя себе та свою колишню дівчину  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".