Останні події:
Щоб не доводилося переплачувати: франківців закликають вчасно подавати показники лічильників (відео)... | Учасник трагічного походу на Піп Іван, під час якого загинуло двоє туристів, розповів, як усе відбувалося... | Грали, співали і танцювали до світанку: як у франківському драмтеатрі влаштували грандіозну вечірку (фоторепортаж)... | У поліції розповіли подробиці вбивства, що трапилося поблизу залізничного вокзалу Франківська... | В Івано-Франківську знайшли люблячу родину для хлопчика-сироти (фотофакт)... | У свідоцтві про смерть загиблого на Донбасі франківця записали “необережне поводження зі зброєю”. Рідні вимагають правди (ВІДЕО)... | На Прикарпатті відроджують давні мисливські традиції (відео)... | Поблизу Івано-Франківська п’яний водій злетів у кювет... | Де у Карпатах можна відпочити у декілька раз дешевше... | Майже після річної перерви відома співачка з Франківська Lama випустила драйвовий трек (аудіо)... |

Якої погоди чекати прикарпатцям в останній тиждень березня

pogoda-89078 3

За повідомленням синоптиків на Прикарпатті цього тижня, з 25 до 31 березня слід очікувати похолодання та опадів.

Зокрема, у понеділок, 25 березня Укргідромецентр прогнозує на всій території області дощ, температура повітря вдень до + 8 – +10, вночі 0, +2. У горах можливий сніг.

У вівторок, 26 березня варто вдягтися тепліше, адже за вікном буде не більше +1 вночі та +6 вдень. Вночі можливий дощ з мокрим снігом, вдень – дрібний дощ.

У ніч на середу, 27 березня температура опуститься до -3 градусів морозу, сніг. Вдень до +6 тепла. Хмарно з проясненням. Можливий сніг з дощем.

У четвер, 28 березня вночі температура повітря до -2 градусів морозу, вдень прогнозується до +5. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим.

У п’ятницю, 29 березня хмарна погода протримається в Івано-Франківську увесь день. Ранковий дрібний дощ закінчиться ближче до середини дня. Температура повітря вдень +9. Вночі до -3, можливий туман.

У суботу, 30 березня на Прикарпатті трохи потеплішає. Вдень температура повітря сягне до +11. Хмарно з проясненням. Без опадів. За народним прогнозом, 30 березня відзначається день пам’яті преподобного Олексія, прозваного у народі Олексієм Теплим. На Олексія Теплого, як правило, бурхливо тане сніг. Якщо на Олексія тепло, то весна буде теплою, якщо холодно – весна запізниться. Великі потоки води від танення снігу провіщали мокре літо.

У неділю, 31 березня температура повітря до +11 градусів тепла, хмарно з проясненням, пишуть Версії з посиланням на Бліц-інфо.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках