Останні події:
Подробиці інциденту: на Прикарпатті на ходу загорівся потяг “Івано-Франківськ – Коломия” (відео)... | Прикарпатцям на замітку: від сьогодні патрульна поліція області почала штрафувати водіїв, котрі перевищують швидкість (відео)... | У суботу та неділю в Івано-Франківську для транспорту перекриють вулицю Лепкого, частину Незалежності та Бандери (СХЕМА)... | На Вовчинецьких горах пройшли змагання з фрірайду серед велосипедистів (відео)... | У Коломиї працює школа писанкарства для дітей (відео)... | Сезон вірусів на старті: прикарпатські медики розповіли, які штами грипу цьогоріч атакуватимуть українців (відео)... | Шість районів Івано-Франківщини отримають гроші на виплату зарплати медикам і освітянам (відео)... | Як франківчани “золотого віку” проводять дні у таборі “Лімниця” (фото)... | Цієї зими у Карпатах запрацює новий добровільний рятувальний притулок... | Осінь у Франківську: мережу підкорюють захопливі світлини парку Шевченка (фото)... |

В Косівському районі продовжать ремонт дороги Р-62 «Криворівня-Чернівці»

Remont-dorogi-76785785jpg

Про це повідомив керівник Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак:

10 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив постанову номер 817, якою передбачено кошти на продовження ремонту дороги Р-62 «Криворівня-Чернівці» в Косівському районі.

Нагадаю, що у 2017 році на замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області за кошти Державного бюджету відремонтовано 4,8 км. дороги Р-62 на межі Чернівецької та Івно-Франківської областей на суму 31,9 млн. грн. у Косівському районі і 5 км. на суму 36,5 млн. грн. у Верховинському районі.

У відповідності до прийнятої Кабміном постанови від 10 жовтня підрядне підприємство у жовтні 2018 року продовжить ремонт дороги Р62 «Криворівня-Чернівці». Також Службою автомобільних доріг в області підготовлено пропозиції до Укравтодору внести в план ремонту доріг України на 2019 рік завершення ремонту дороги Р-62 «Криворівня-Чернівці» у Косівському та Верховинському районах, – розповів Василь Буджак.

Світлина від Василя Буджака.

Світлина від Василя Буджака.

Нагадаємо,  народний депутат України Юрій Соловей звернувся до голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака з проханням вжити всіх заходів для початку капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Р-62 Криворівня-Чернівці на ділянці км 33 – 44 км.

 За його словами, за участю Президента України в минулому році вдалось домогтись фінансування ремонтних робіт на дорозі Криворівня-Чернівці до с. Тюдова. Йдеться про 33 млн грн, які освоїв підрядник. Тим не менш, мільйонних коштів не вистачило для завершення робіт.

Світлина від Юрія Соловея.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках