Останні події:

У Франківську взялися за ремонт моста через Бистрицю Надвірнянську (фото)

Remont-dorogi-76785785jpg

Як повідомлялося, шляхопровід через ріку Бистицю Надвірнянську буквально розсипається на очах. На мостових тротуарах утворилися наскрізні ями. Пішоходи бідкаються, тут ані пройти, ані проїхати. На проїжджій частини утворилися ями.

Переправа через річку Бистриця Надвірнянська уже кілька років створює небезпеку для пішоходів.

Про аварійний стан мосту знають депутати тамтешніх виборчих округів. Ті, в свою чергу, написали відповідне звернення до чиновників виконавчого комітету. Відповідь не забарилася і була однозначною. Ремонт шляхопроводу найближчим часом не передбачається. В комунальному Департаменті погоджуються, термін експуатація даного мосту дійсно добігає завершення. Ця ділянка автомагістралі потребує капітального ремонту. Але не в поточному році, пишуть Версії з посиланням на Фіртку.

Тому наразі вирішили лише залатати.

“Відновлюємо покриття мосту на вул. Незалежності. Аналогічні роботи – ямковий ремонт – проводяться й на сусідній вул. Тисменицькій“, – прокоментував міський голова Руслан Марцінків.

Як писала Фіртка департамент житлово-комунальної політики та благоустрою міста Івано-Франківська оголосив через систему Prozorro тендер на вибірковий ремонт аварійних ділянок дорожнього полотна (поточний ремонт) у місті на 3 лоти.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках