Останні події:
Корупція сидить у Верховній Раді, – мер Франківська Марцінків обурений діями нардепів... | У Франківську самотній хлопчик годинами катався у тролейбусі, поки його мати гостювала у подруги... | Казковий Івано-Франківськ: як виглядає нічне місто у святковий час (фото)... | Захоплює подих: як виглядає зимовий світанок на одній з найвищих гір Карпат (фото)... | Чотирилапі охоронці правопорядку: в Івано-Франківську навчають собак шукати вибухівку та наркотики (відео)... | На Снятинщині відкрили новозбудований дитячий садок (відео)... | На хабарі затримано директора одного із державних підприємств лісового господарства Івано-Франківської області (фото)... | Справу брендингу міська рада довірить професіоналам, – чиновники відповіли на обурення франківців щодо логотипу міста... | У Косові на хабарі затримали старшого лейтенанта районного відділення нацполіції... | Як виглядає один день із життя франківської лавки (фото)... |

Мешканці Івано-Франківська очікують на святковий сюрприз

11hor

Усього за кілька тижнів засніжене Прикарпаття зустрічатиме великий гурт колядників - Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г.Г. Верьовки, який поспішає до Івано-Франківська з новою концертною програмою «Різдво іде по світу». Всесвітньо відомий колектив виступить 16 січня 2018 року на сцені драматичного театру ім. Івана Франка.

Всесвітньо відомий Хор імені Григорія Верьовки вже 75 років поспіль чарує своїх шанувальників чудовим багатоголоссям, самобутністю і довершеною музикальністю. У його арсеналі – понад 1000 творів, чуттєве й емоційне виконання яких у різних куточках світу принесло колективу заслужене визнання. Нестримне прагнення до самовдосконалення і розвитку допомагає йому дивувати своїх прихильників щораз новими цікавими проектами.

"Тож якщо Ви готові до несподіваних експериментів, тоді не зволікайте з купівлею квитків на концерт Хору імені Григорія Верьовки в Івано-Франківську! Усі, хто побуває на концерті “Різдво іде по світу” , матиме унікальну можливість насолодитись неймовірним видовищем. Сучасні декорації, яскраві відео-ефекти, колоритні етнічно-фольклорні композиції та автентичні вокально-хореографічні постановки перенесуть Вас у різдвяну казку, у затишну оселю, де дзвінко звучить колядка, де панує мир, злагода та любов, де люди живуть у достатку та щасті, де сусіди шанують один одного і допомагають в усьому, де є місце диву і де мрії дуже швидко стають реальністю", - заявляють організатори.

 

 




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках