В Івано-Франківську вшосте спіймали водія-п’яницю, якого суд позбавив прав на 10 років (фото)

Police 875395

Вночі 8 листопада в Івано-Франківську на вулиці Мазепи патрульні поліцейські зупинили "Мерседес" на тимчасовій реєстрації. За кермом був 34-річний мешканець Старого Лисця, якого уже п'ять разів ловили п'яним за кермом. Цей раз не став винятком.

Водій після вимоги патрульних зупинитися проїхав ще кілька метрів і спробував пересісти на пасажирське сидіння, але його нога застрягла під кермом. Чоловік намагався переконати патрульних, що сидів на пасажирському сидінні, а хто був за кермом – не знає. Від освідчення на алкоголь відмовлявся, нестримно матюкався, - пише Курс.

Патрульні склали на водія постанови за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, керування автомобілем без прав та злісну непокору працівникам поліції.

16 вересня цього року на цього водія вже складали протоколи за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, дрібне хуліганство та керування автомобілем без прав.

Раніше чоловіка у стані алкогольного сп’яніння за кермом ловили 29 травня 2016 року, 12 листопада 2016 року, 16 травня 2017 року та 26 серпня 2017 року, тоді водій намагався втекти і патрульні заблокували його автомобіль службовими машинами.

У грудні 2016 року суд визнав його винним у кермуванні автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, признавчив штраф 20 400 гривень з позбавленням прав терміном на 3 роки.

У 2017 році суд визнав його винним за ч. 3 ст. 130 і призначив 40 800 гривень штрафу з позбавленням права кермування автомобілем строком на 10 років.

У жовтні 2016 чоловіка у стані алкогольного сп’яніння затримали поблизу нічного клубу “Панорама” за хуліганство. Тоді чоловік відзначився тим, що зняв перед патрульними штани. Заспокоювали скандаліста медики психіатричної лікарні.

Загалом на чоловіка патрульними поліцейськими складено 23 адмінпротоколи.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках