Останні події:
Франківські хореографи у незвичний спосіб показують стосунки міста і людей... | Франківські патрульні, які були учасниками «п’яного» ДТП на Івасюка, досі працюють в поліції... | Івано-Франківськ: на вулиці Шевченка з’явиться незаконна багатоповерхівка?... | За рік Івано-Франківська міська рада профінансувала «Муніципальну варту» на 7,3 млн грн... | Обережно! В школах Івано-Франківська “орудують” секти... | В Івано-Франківську планують швидше розпочати опалювальний сезон... | Юні франківські таеквондисти привезли 5 медалей із Всеукраїнського турніру (фото)... | Міський голова Руслан Марцінків оголосив пікет ОДА через ситуацію із локомотиворемонтним заводом... | Небезпечна їзда: у Франківську переповнена маршрутка перехилилась на бік у годину пік (фото)... | Через землетрус на Дрогобиччині утворилося гігантське провалля (відео)... |

Мешканці Прикарпаття терміново потрібні донори крові

Dopomoga

Терміново потрібні донори для 48 річної прикарпатки Надії Чечель.

Кров можуть здати тільки чоловіки, віком 25-45 років з 2 (другою) групою крові, резус не важливий.

Надія у 2015 році дізналася, що хвора на гострий промієлоцитарний лейкоз. Вона пережила кілька курсів хіміотерапії, які спочатку поліпшили її стан і вона змогла деякий час продовжити лікування вдома. Однак хвороба не встигла покинути жінку як знову повернулася. Наразі Надія перебуває на лікуванні у Івано-Франківській обласній клінічні лікарні – відділення гематологія. 29 вересня було розпочато курс хіміотерапії, але нажаль його довелось перервати у зв’язку з погіршенням показників крові.

news-image: Мешканці Прикарпаття терміново потрібні донори крові!

Гострий промієлоцитарний лейкоз – це особливий підвид гострого мієлоїдного лейкозу, злоякісного пухлинного захворювання білих кров’яних клітин. При ньому спостерігається аномальне накопичення в кістковому мозку і в крові незрілих гранулоцитів, так званих промієлоцитів.

СПОЧАТКУ ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ
067 208 03 03 (Координаційний центр ДонорUA)

Донорів чекають: Івано-франківська обласна станція переливання крові, вул. С. Бандери, 23 з 8.30 до 14.30.

З собою мати паспорт!

Запланувати кроводачу потрібно за посиланням: https://donor.ua/account/plan

Також в реєстратурі вказуйте кому здаєте кров, щоб в лікарні її видали безкоштовно.

Про підготовку та дієту донора читайте тут: https://donor.ua/pages/6
Протипоказання до донорства:
https://donor.ua/pages/5
https://donor.ua/pages/4




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках