Останні події:
Франківські хореографи у незвичний спосіб показують стосунки міста і людей... | Франківські патрульні, які були учасниками «п’яного» ДТП на Івасюка, досі працюють в поліції... | Івано-Франківськ: на вулиці Шевченка з’явиться незаконна багатоповерхівка?... | За рік Івано-Франківська міська рада профінансувала «Муніципальну варту» на 7,3 млн грн... | Обережно! В школах Івано-Франківська “орудують” секти... | В Івано-Франківську планують швидше розпочати опалювальний сезон... | Юні франківські таеквондисти привезли 5 медалей із Всеукраїнського турніру (фото)... | Міський голова Руслан Марцінків оголосив пікет ОДА через ситуацію із локомотиворемонтним заводом... | Небезпечна їзда: у Франківську переповнена маршрутка перехилилась на бік у годину пік (фото)... | Через землетрус на Дрогобиччині утворилося гігантське провалля (відео)... |

Косівські правоохоронці записали відеозвернення до громади через зростання кількості ДТП (відео)

DTP-867687

Косівські правоохоронці закликають знизити аварійність на дорогах. Це спричинено значним зростанням кількості ДТП.

Мова йде про перехрестя, що сполучає центральну частину міста Косова та дороги державного значення Р-24, яку недавно капітально відремонтували.

Начальник сектору реагування Косівського відділу поліції Володимир Костюк відзначає, що на зазначеному перехресті, починаючи з травня місяця, вже зафіксовано 4 ДТП. І це не говорячи, про транспортні пригоди, які оформлялись за Європротоколом, - пишуть Версії. 

“Водії не дотримуються безпечної швидкості руху, не враховують ситуацію на дорозі, наближаючись до перехрестя на шаленій швидкості, не встигають завершити маневр, чим спричиняють зіткнення з іншими транспортними засобами”, – відзначив поліціянт.

Тож правоохоронці просять водіїв максимально дотримуватись правил дорожнього руху, звертати увагу на дорожні знаки, які встановлені відповідно до ДСТУ 3577/97.

“З усіх трьох сторін, а це: з об’їзної дороги, з центральної частини міста та у напрямку з села Город встановлені дорожні знаки, які з напрямку об’їзної дороги чітко показують напрям головної дороги. З міста Косова встановлений знак “Стоп”, де водій повинен чітко зупинитись, наближаючись до перехрестя, і надати перевагу у русі транспортним засобам, які рухаються головною дорогою. А також з напрямку села Город встановлені знаки та напрям головної дороги. Тому, шановні водії, просимо максимально надалі звернути увагу на такі перехрестя – регульовані та нерегульовані”, – додав Володимир Костюк.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках