Останні події:

Управління поліції охорони в Івано-Франківській області посіло друге місце в конкурсі на кращий колективний договір за 2016 рік

gramota

Щорічно обласною радою профспілок проводиться конкурс під назвою «Колективний договір – надійний захист трудових прав і соціально-економічних інтересів працівників».

Сьогодні, 24 липня в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області відбулось нагородження переможця обласного конкурсу на кращий колективний договір за 2016 рік.

Перед присутніми виступила голова обкому профспілки працівників державних установ п. Ніна Гушпіт. Голова обкому профспілки коротко нагадала присутнім про вимогами конкурсу на кращий колективний договір, які були поставлені для всіх учасників. На розгляд організаційного комітету з проведення конкурсу 9 обласних та Київський міський комітети профспілки надали матеріали щодо участі 26 підприємств, установ, організацій.

– Приємною новиною є те, що колективний договір Управління поліції охорони в Івано-Франківській області серед установ, які на госпрозрахунку, зайняв друге місце в Україні, - наголосила пані Ніна Гушпіт. А також, привітала колектив і вручила диплом переможця обласного конкурсу на кращий колективний договір за 2016 рік.

В свою чергу начальник Управління Михайло Федорович подякував за нагороду і наголосив, що Управління і надалі буде докладати максимум зусиль в даній роботі.

Управління поліції охорони
в Івано-Франківській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках