В Івано-Франківську відзначили нагородами кращих спортсменів області

В обласній філармонії відбулася урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів та тренерів, федерацій із різних видів спорту, міст і районів, СДЮШОР, ДЮСШ за підсумками 2016 року, організатором якої стало управління спорту облдержадміністрації.

Привітати учасників та відзначити їхні досягнення у галузі фізичної культури прийшли голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук, голова обласної ради Олександр Сич, ветерани спорту, близькі та друзі нагороджених.

 

«Висловлюю всім спортсменам Прикарпаття слова вдячності та захоплення. Ваша наполегливість, сила духу, прагнення до перемог та постійного самовдосконалення є прикладом для всіх, хто бажає реалізувати себе в житті як особистість. Тому бажаю вам ніколи не зупинятися, здобувати нові перемоги, підкорювати олімпійські вершини, а також міцного здоров’я, родинного затишку та мирного неба над українською землею», - з такими словами очільник області звернувся до присутніх.

Опісля відбулася церемонія нагородження у декількох номінаціях, зокрема, у олімпійських та неолімпійських видах спорту, видах спорту, які входять до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор. Відзнаки вручили тренерам кращих спортсменів, відзначили дитячо-юнацькі спортивні школи, кращі міста обласного значення та кращі райони. Не оминули увагою і обласні федерації олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Варто зазначити, що під час заходу тренера-викладача з боксу Косівської дитячо-юнацької спортивної школи «Гірське орлятко» (2004-2009 рр.) Андрія Глебчука за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток спорту на Прикарпатті та з нагоди 80-річчя від дня народження нагороджено медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям».

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках