Про віртуальну журналістику та журналістський сарказм розповів франківській молоді відомий медіаексперт

У приміщенні Iвано-Франкiвської обласної універсальної наукової бiблiотеки відбулася зустріч із професором, завідувачем кафедри нових медій Львівського національного університету Борисом Потятиником.

 

Борис Потятиник не лише знаний у всьому світі медіаексперт, публіцист, голова кількох редколегій професійних журналістикознавчих видань, а й успішний  медіапрактик.

 

Послухати про основні тенденції розвитку та сучасну проблематику інтернет-журналістики запросили слухачів двох Шкіл журналістики – Місії “Апостол” та Івано-Франківської обласної спілки журналістів НСЖУ, інформуєпрес-служба ПНУ.

 

Під час зустрічі майбутні журналісти почули про формати, інструменти, способи подачі і розповсюдження контенту в інтернет-виданнях, тенденції розвитку тематики, ознаки якісного медійного тексту та дізналися вимоги до текстів для інтернет-мережі. Як зізналися студенти, такі зустрічі є для них корисними.

“Ми із задоволенням спілкувалися із професором та обговорювали важливі питання. Найбільше присутніх зацікавив дискурс про  віртуальну журналістику та журналістський сарказм”, – зазначила Людмила Оленюк.

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках