Останні події:

Міхалець хотів зайнятися темою гральних автоматів — отримав кримінальну справу, – мер Івано-Франківська

1438872048  large

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків має інформацію, що кримінальна справа проти начальника управління патрульної поліції Дмитра Міхальця може мати характер помсти.

Про це він заявив під час щотижневої оперативної наради 13 грудня.

Марцінків обурився, що в місті ніяк не наведуть лад з гральним бізнесом. Мовляв йому дзвонять люди на прямі ефіри, називають адреси, де такі заклади працюють, але правоохоронці не закривають підпільні гральні установи.

“Міхалець хотів зайнятися темою гральних автоматів — отримав кримінальну справу”, – сказав Марцінків.

“Не знаю де я буду в майбутньому. Якщо знову потраплю у Верховну раду — буду домагатися, щоби всіх правоохоронців обирала громада. І полісменів, і прокурорів. Бо понапризначають там в Києві…”, – продовжив мер.

Згодом він уточнив, що говорить не лише про неефективність місцевих правоохоронців.

“Це проблема не лише Франківська, це проблема всієї України. Така система в нас працює”, – завершив мер.

Як відомо, Міхалець є підозрюваним у кримінальному провадженні по факту перевищення влади щодо колишнього працівника ДАІ, теперішнього працівника Сервісного центру МВС. Потерпілий каже, що в ході оскарження постанови у кабінеті Міхальця, останні силою кинув його на підлогу.

Кримінальне провадження відкрила прокуратура. Раніше Дмитро Міхалець неодноразово наголошував на проблемі роботи гральних автоматів в місті.

Джерело: Галка




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках