Справа Гавриляка: адвокат відповідача перешкоджає проведенню засідання. ВІДЕО

15207964 1134384813278100 1237033622 n
Сьогодні в Івано-Франківському Господарському суді відбулось слухання справи, згідно якої від підприємця Гавриляка вимагають усунути перешкоди доступу до нерухомого майна, які виникли після облаштування паркувальної зони на куті вулиць Старозамкової та Шеремети.

Представники позивача, приватного підприємеця Регіни Фріс, озвучили свою позицію та аргументували її відповідними поясненнями, репліками та наданими документами. В той же час, представник Гавриляка виявився до розгляду справи неготовим, оскільки не зміг дати чіткої повної чи часткової відповіді на більшість запитань суду.

Крім того, варто зазначити, що адвокатом Гавриляка також було надано неналежно оформлені документи, в яких, з невідомих причин, були відсутні підписи підприємця Гавриляка.
Враховуючи вищенаведені обставини, які стосувались неготовності до судового процесу представника захисту, суддя наголосила, що неподання необхідних документів, яке також мало місце в процесі, це перешкоджання розгляду справи. Після цього судом було прийняте рішення перенести розгляд справи на 6 грудня.

Нагадаємо, що підприємець Микола Гавриляк, після кількох закордонних подорожей з Миколою Вітенко та Вадимом Войтиком, став одноосібним учасником, а відповідно і переможцем конкурсу на права оператора паркувальної зони поблизу ратуші у середмісті Івано-Франківська.

Після завершення засідання, представник позивача, відомий прикарпатський юрист та нотаріус Ігор Фріс прокоментував всі перепетії довкола даної справи, пояснивши суть проблеми.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити