Прикарпатський нардеп звинуватив Марцінківа у тому, що той возить награбовані у франківців гроші кримінальному авторитету «Пупсу»

Shevchenko1

Прикарпатський нардеп звинуватив Марцінківа у тому, що той возить награбовані у франківців гроші кримінальному авторитету «Пупсу»

15 листопада, під час акції протесту від “УКРОПу”, які обурилися через досі неприбрані від снігу вулиці Франківська, Руслан Марцінків відповів, хай Шевченко продасть декілька своїх годинників та купить снігоприбиральну техніку для міста, пише Галка.
Прикарпатський нардеп Олександр Шевченко, який задекларував шість швейцарських годинників, у Фейсбуці пояснив, звідки вони у нього:

“Нашого чудового Мера Франківська турбує те, що у мене є декілька годинників, які мені за двадцять років у бізнесі подарували мої Друзі. Чесно, навіть жодного не купував собі сам. Пропонує мені, про що говорить Франківцям, продати годинники та купити снігоприбиральну техніку для міста, начебто подарунки не передаровують і не продають.

Тому бажаю меру продати не тільки свої подарунки, а й віддати награбовані гроші, які він возить своїм господарям, залишаючи частину собі і своїм поплічникам, та купити все необхідне для господарки міста. Грошей вистачить не тільки на Франківськ.

Рано чи пізно, залежить від нас всіх, Франківців, чи нашому місту поталанить з владою…

Всього Всім доброго!!!

P. S. Сніг за моєї участі перетворив просте гуцульське село в найкращий туристичний центр східної Європи з щоденним перебуванням десятків тисяч туристів. Цілий регіон почав жити заможно. Немає там потреби працювати в інших країнах. А у що перетворився і продовжує перетворюватись Франківськ за Мера Марцінківа вирішувати Вам, Франківці”, – зауважив Олександр Шевченко.

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках