Останні події:
Особлива дівчинка у Франківську потребує батьківської опіки... | Прикарпатський нардеп звинуватив Марцінківа у тому, що той возить награбовані у франківців гроші кримінальному авторитету «Пупсу»... | На Прикарпатті зафіксовано ще одну смерть від переохолодження... | Снігове випробування для чиновників: як міста західної України оговтуються після заметілі. ВІДЕО... | В Івано-Франківську патрульні шукають нових господарів дворовому песику. ВІДЕО... | Мешканці багатоповерхівки з автономним опаленням у Івано-Франківську мають борги за тепло... | На Франківщині шукають людей для догляду за дітками з інтернату... | На Прикарпатті почали збирати інформацію про недобросовісних суддів... | Завтра у Франківську студенти зможуть безкоштовно їздити у тролейбусах... | Судове засідання по справі правоохоронця, якого звинувачують у "кришуванні" міжнародного наркотрафіку перенесли... |

У виправній колонії прикарпатець до смерті забив співкамерника. ВІДЕО

received 715591545276866

Побитого 48-річного засудженого знайшли працівники Катеринівської виправної колонії, що на Рівненщині, у прогулянковому дворику позавчора, чотирнадцятого листопада, о пів на одинадцяту вечора.

Та вже через півгодини чоловік помер. З’ясувалося, що смертельні тілесні ушкодження наніс співкамерник. За фактом умисного вбивства поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Працівники поліції з’ясували, що життя чоловіка позбавив співкамерник, 42-річний житель Івано-Франківської області, який відбуває покарання за скоєння крадіжок з проникненням у приміщення. І це вже не перший «гіркий досвід» чоловіка, адже загалом у колонії відсидів майже 22 роки. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні чергового кримінального правопорушення. Як зізнався підозрюваний поліцейським, конфлікт між ним і співкамерником виник через непристойні висловлювання на його адресу, через що і розпочалася бійка. З’ясувалося, що вони разом із ще одним засудженим тимчасово перебували в одному бараці, бо їх мали розподіляти у інші місця позбавлення волі. Утім, чи порушили вони правила поведінки у колонії і чи відповідатимуть за це працівники установи, з’ясовуватимуть співробітники пенітенціарної служби у ході службового розслідування. Стосовно підозрюваного на час проведення досудового розслідування вирішується питання про взяття під варту поза межами виправної колонії. Тепер на нього чекає черговий п’ятнадцятирічний строк за ґратами.

Додати коментар

Захисний код
Оновити