Останні події:
На території однієї зі шкіл Прикарпаття знайшли артснаряд... | Як рівненські комунальники кладуть асфальт у дощ. ВІДЕО... | Франківчанка купила в супермаркеті печиво та знайшла у ньому хробаків. ФОТО... | У Франківську на перехожого ледь не впало дерево. ВІДЕО... | Патрульна поліція радить франківцям без нагальної потреби не виходити на вулицю... | В Івано-Франківську ледь не вбили громадського діяча. ФОТО... | Прокуратура розпочала розслідування за фактом привласнення 150 тис. грн службовцями Рогатинської РДА ... | На Прикарпатті в автомобілі нетверезого чоловіка поліцейські виявили понад кілограм маріхуани. ФОТО... | Європейський банк надасть 200 млн євро на транспортну інфраструктуру в Україні – частина грошей перепаде і Франківську... | За борги банк забрав у екс-депутата Ольги Сікори готель «Прикарпатський», який оцінив у 50 мільйонів... |

На Прикарпатті тривають масштабні навчання молодих пілотів. ВІДЕО

88 69273

Українські винищувачі, які вдалося забрати з Криму в російських окупантів, знову на варті України.

На Прикарпатті тривають масштабні навчання молодих пілотів. Свою майстерність молоді пілоти відпрацьовують на винищувачах, які базувалися на аеродромі Бельбек.
Росіяни повернули лише частину техніки - 30 літаків. Причому навмисно їх пошкодили. Але вітчизняні заводи винищувачі відновили, йдеться в сюжеті ТСН.
На Івано-Франківському аеродромі зібралися всі випускники Харківського національного університету повітряних сил. У їхньому розпорядженні десяток учбово-бойових та бойових МіГ-29. польоти тривають зранку до вечора.
У молодих льотчиків максимальне навантаження. Після цих навчань вони отримають третій клас кваліфікації, тобто зможуть вести бій вдень за будь-якої погоди.
Досвідчені колеги по доброму їм заздрять. Цьогорічний випуск харківського вишу докорінно відрізняється від попередніх. Адже під час навчання кожен з курсантів налітав майже 200 годин.
Свою майстерність вони відпрацьовують на МіГ-29. Це саме ті українські винищувачі з аеродрому Бельбек, які залишилися в анексованому Росією Криму. Підполковник Артем Шкільнюк – один з військових льотчиків, які не зрадили присязі та переїхали на материкову Україну, розповідає після тривалих переговорів частину МіГів загарбники таки повернули.

Однак, побачивши свої винищувачі, що повернулися з полону льотчики вжахнулися. Ті, що були в робочому стані, росіяни зумисно пошкодили. Але їх таки відновили.
Після цих навчань і льотчики, і винищувачі повернуться на місця своєї постійної дислокації.

Додати коментар

Захисний код
Оновити