Останні події:
Прокуратура розпочала розслідування за фактом привласнення 150 тис. грн службовцями Рогатинської РДА ... | На Прикарпатті в автомобілі нетверезого чоловіка поліцейські виявили понад кілограм маріхуани. ФОТО... | Європейський банк надасть 200 млн євро на транспортну інфраструктуру в Україні – частина грошей перепаде і Франківську... | За борги банк забрав у екс-депутата Ольги Сікори готель «Прикарпатський», який оцінив у 50 мільйонів... | На Прикарпатті тривають масштабні навчання молодих пілотів. ВІДЕО... | Прикарпатські енергетики попереджають про можливі перебої електропостачання... | Чергове смертельне ДТП на Прикарпатті... | З початку року лікарі знайшли пухлини у 36 маленьких буковинців. ВІДЕО... | Ексклюзивна аерозйомка ділянки під львівський сміттєпереробний завод. ВІДЕО... | На Сарненщині правоохоронці виявили підпільний гральний заклад. ВІДЕО... |

Народний депутат Олександр Шевченко зустрівся з громадою Івано-Франківська

GNf7dI-fta4

10 листопада, в Івано-Франківську відбулась зустріч народного депутата України Олександра Шевченка з громадою міста.

Насамперед, Олександр Шевченко подякував іванофранківцям за їхню присутність. Політик зазначив, що спілкування з громадою у відкритому форматі дає можливість обрати правильний напрямок його діяльності у Верховній Раді, передає Фіртка.

За словами парламентаря, для нього в пріоритеті залишається підтримка шкіл, дитячих садків, медичних закладів та інших соціальних об'єктів.

"Найближчими днями в місто Івано-Франківськ надійде з державного бюджету підтримка в розмірі 5 млн. гривень, - розповів Олександр Шевченко. - На що ці гроші будуть спрямовані ми ще не знаємо але, переконаний, що кошти будуть освоєні там де це найбільш необхідно. Наразі, наші "укропівці" збирають інформацію, яким закладам потрібна фінансова підтримка".

Крім того, нардеп зазначив, що наступного року планує залучити в бюджет Івано-Франківськ від 50 до 100 млн. гривень цільових субвенцій та дотацій з державного бюджету. Звісно, якщо місцева влада, тобто мер і його депутати, не буде йому заважати.

"Це буде прорив", - переконаний Олександр Шевченко.

Народний депутат відзначив, що якби місто взяло участь у фінансуванні ремонту вулиць Кармелюка, Ленкавського та Набережної то цього року Івано-Франківськ міг би отримати понад 20 млн. гривень на соціальні об'єкти.

Також, під час зустрічі Олександр Шевченко вислухав проблеми іванофранківців, що в основному стосувались житлово-комунульних послуг, та пообіцяв допомогти у їх вирішенні.

Загалом зустріч тривала більше чотирьох годин, а завершилась вона особистими зверненнями до депутата, багато з яких вирішувалися на місці, або складалася логістика подальших дій по їх вирішенню.

Q2sFnvUsW4I

0LDqGwDGBnY

Додати коментар

Захисний код
Оновити