Останні події:
«Зелена бабуся» влаштувала справжнє свято родини для мешканців мікрорайону Каскад... | У Рівному гонитва патрульних за БМВ закінчилася аварією. ВІДЕО... | Стало відомо, як вербували дівчат-моделей для роботи у івано-франківських порностудіях... | Частково брукована доріжка парку Шевченка “втратила” середину... | Головний патрульний Івано-Франківська прокоментував судові перепетії навколо нього. ВІДЕО... | На Прикарпатті пацієнт втік з протитуберкульозного диспансеру, щоб взяти кредит за підробленими документами... | У Івано-Франківську поліція викрила осіб, підозрюваних у виготовленні порнографічної продукції... | На Прикарпатті поліцейський отримав хабар за дозвіл на зброю та відбувся штрафом... | В Івано-Франківській області при держзакупівлях завдано збитків на понад 3 млн грн.... | Іванофранківців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності... |

Програма соціального захисту та підтримки пенсіонерів є однією з пріоритетних для Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ»

QlRLSv23

Представники Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ» привітали громадського діяча, голову міської асоціації інвалідів збройних сил України Сергія Маковського з 90-річним ювілеєм.

«Сергій Маковський - це неординарна особистість. Він все життя працював так аби був результат і навіть, вийшовши на пенсію, чоловік не сидить склавши руки, по можливості допомагає ветеранам, намагається підтримувати друзів. В співпраці з Благодійним фондом Олександра Шевченка Новий Івано-Франківськ зреалізували не один соціально-важливий проект, тож 90-літній ювілей не могли оминути увагою», - розповідає Андрій Сторожук, помічник нардепа Олександра Шевченка.

Сергій Маковський не раз допомагав пенсіонерам і словом і ділом. Однак нещодавно ювіляру і самому знадобилася допомога. Чоловік почав погано бачити, необхідно було хірургічне втручання. Кошти на операцію надав Благодійний фонд Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ». Сергій Матковський говорить, що для нього, бачити - це найкращий подарунок.

«Я вдячний Олександру Шевченку за підтримку та допомогу, адже держава, на жаль, подекуди забуває про старших людей. Ми покинуті сам на сам з своїми проблемами. Впоратись самотужки з дорого вартісним лікуванням нам не під силу. Єдина надія на меценатів, яким є Олександр Шевченко», - говорить Сергій Маковський.

Програма соціального захисту та підтримки пенсіонерів є однією з пріоритетних для Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ». «Це люди, які збудували теперішню Україну, які все життя працювали заради нашого сьогодення і наш обов’язок забезпечити їм спокійну старість та гідний відпочинок», - наголошує А.Сторожук.

Vkontakte0 3 0Google +0

Додати коментар

Захисний код
Оновити