Останні події:

В Івано-Франківську засідала комісія із контролю за зарплатами й податками

i444432

27 жовтня 2016 року під головуванням заступника міського голови Богдана Білика відбулось засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Матеріали на засідання комісії підготовлені управлінням праці Івано-Франківської міської ради (Н. Дмитраш).

В роботі комісії взяли участь керівники та спеціалісти управління праці, Державної податкової інспекції, управління ПФУ в м. Івано-Франківську, управління Держпраці в області, департаменту соціальної політики, фінансового управління, управління економічного та інтеграційного розвитку, відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції, відділу ДВС, департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою, а також управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів.

На засідання комісії були запрошені керівники підприємств, на яких тривалий час спостерігається заборгованість перед ДПІ у м. івано-Франківську і управлінням ПФУ, а саме: ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” та ДП “Івано-Франківський котельно-зварювальний завод”. Керівники проінформували членів комісії про вжиті ними заходи для якнайшвидшого погашення заборгованості. Були обговоренні шляхи виходу із ситуацій, які склались на підприємствах.

За підсумками засідання членам комісії дані відповідні доручення та пропозиції щодо вжиття заходів для погашення податкового боргу, зокрема шляхом розтермінування.

Крім того, на засіданні комісії було розглянуто звернення адміністрації та трудового колективу ДП “Івано-Франківський військовий ліспромкобінат” щодо сприяння у розтермінуванні податкового боргу підприємства.

З даного питання комісія вирішила провести окрему нараду із залученням військової прокуратури. За підсумками наради складено протокол та дано відповідні доручення.

Додати коментар

Захисний код
Оновити