Останні події:

Студентка Прикарпатського національного університету стала призером європейських змагань з цифрових технологій

RishkoLiudmyla

Людмила Рішко навчається в магістратурі за напрямком «Середня освіта (інформатика)» на факультеті математики та інформатики, стала призером європейських змагань «eSkills for Jobs 2016 Competitions» в номінації «Young digital talent» (розробка Scratch-ігор).

Змагання eSkills for Jobs 2016 competition було оголошено Європейською комісією у рамках кампанії «eSkills for Jobs», метою якої є поширення серед європейців інформації про можливості, які дають цифрові технології в освіті, науці, економіці і т.п. Конкурсна програма проводилася в трьох номінаціях: «Young digital talent» , «Innovative App developer» та «Outstanding digital skills developer».

До кожної з них були відповідні вимоги: Young digital talent - вік учасників 16-30 років і завдання – створити відео-гру на мові Scratch; Innovative App developer - вік учасників 18-35 років і завдання – створення інноваційних додатків; Outstanding digital skills developer - для вчителів та освітян і завдання – запропонувати інноваційні шляхи використання цифрових технологій в освіті. Відповідно до умов конкурсу в номінації «Young digital talent», в якій брала участь студентка ПНУ імені Василя Стефаника Людмила Рішко, вимоги були наступні: створити відео-гру на мові Scratch, розмістити цю гру на сайті Scratch-товариства, створити відео про саму гру та розмістити його на своєму Youtube-каналі.

У вересні місяці поточного року журі змагань провело оцінювання робіт, при якому також враховувалася кількість лайків та поширень відео про гру. За результатами змагань студентка ПНУ імені Василя Стефаника Людмила Рішко стала призером у номінації «Young digital talent».

Додати коментар

Захисний код
Оновити