Нардеп Віктор Шевченко відвідав батьківщину Степана Бандери

14572971 1695173560810203 1290884117472946084 n

Народний депутат України Віктор Шевченко продовжує зустрічатись з громадами свого округу. 27 жовтня він разом з головою Івано-Франківської обласної організації УКРОПу Миколою Палійчуком здійснив робочу поїздку до Калуського району.

Візит до Калущини розпочався символічно - з відвідин Історико-меморіального музею Степана Бандери в Старому Угринові, рідному селі провідника українських націоналістів.
«Бандера - це Україна! Бо Бандера уособлює у собі найкращі чесноти українського народу, бо він був і залишається для українців символом волі і незалежності. "Бог і Україна понад усе!" - цей вислів і дотепер є життєвим кредом справжніх Українців», - підкреслив нардеп.
Завітав до Музею Віктор Шевченко разом з ветеранами Української повстанської армії, які і сьогодні підтримують активну діяльність ОУН. Для всіх гостей відбулася захоплива екскурсія-знайомство з життєвим шляхом Степана Бандери та життям і принципами ОУН-УПА.
Навзаєм учасники екскурсії подарували комплексу малярські полотна - роботи відомого Івано-Франківського художника Романа Бончука, творчість якого багата патріотичною тематикою. Музей отримав портети тих, кого віднедавна бракує українцям - оперного співака Василя Сліпака, який загинув у зоні АТО, і видатного вітчизняного артиста Богдана Ступки в образі козака.
Після данини шани минулому - покладання квітів до пам'ятника Бандері та пам'ятного хреста з могили провідникові ОУН у Мюнхені - зустріч із майбутнім.
До Староугринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Віктор Шевченко приїхав уже не вперше. Цьогоріч він вітав її учнів із Днем знань на першовересневій лінійці та вручав усім першокласникам сертифікати на відвідини туристичного комплексу "Буковель". І тепер народний депутат завітав до школи не без подарунків. Для вихованців навчального закладу Віктор Шевченко привіз спортивний інвентар - футбольні, баскетбольні та волейбольні м'ячі. Професійні м'ячі для цієї школи справжня знахідка, бо старі своє вже відслужили. Не обділив народний депутат своєю увагою і вчителів закладу. Переносний проектор з екраном стане доброю допомогою в роботі педагогічному колективу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити