Прокуратура вимагає для Дмитра Міхальця 100 тисяч гривень застави

14874890 1419484178062531 622090611 n

Про пред'явлення підозри головному патрульному та обрання запобіжного заходу оголосили на брифінгу в прокуратурі Івано-Франківської області.

"7 вересня до прокуратури звернувся громадянин Іван Чайковський щодо застосування до нього фізичної сили з боку голови патрульної поліції Івано-Франківська Дмитра Міхальця. Того ж дня було порушене кримінальне провадження", – повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Івано-Франківської області Володимир Шевченко.
Нагадаємо, вчора голова патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець отримав оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 365 ч. 2 – перевищення влади або службових повноважень (ст. 365 ч. 2 ККУ), якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями.
Вчора ж Міхальцю мали обрати запобіжний захід, але він на суд не з’явився.
Прокуратура просить відсторонити голову патрульної поліції Івано-Франківська від роботи. А також грошову заставу у розмірі 80 мінімальних зарплат – це приблизно 100 тисяч гривень.
З рішенням визначаться сьогодні о 16.00.
Прокурор наголосив, що заявник Іван Чайковський – інвалід II групи, в нього очевидна інвалідність. Міхалець працює з ним в одному адміністративному приміщені, неодноразово тиснув йому руку, тож це знав і мав зрозуміти Чайковського, вважає прокурор.

Додати коментар

Захисний код
Оновити