Триває прийом документів на безкоштовне оздоровлення в дитячому таборі «Артек-Буковель»

C8yEsEAj

23 жовтня завершився прийом документів на безкоштовне оздоровлення в дитячому таборі «Артек-Буковель».

Захід традиційно проводиться в рамках соціальних програм від Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ». До участі в розіграші запрошували учнів 9 – 11 класів, які ще жодного разу безкоштовно не оздоровлювались в таборі «Артек-Буковель».

Особливістю цьогорічного розіграшу стало те, що переможцями стали всі дітлахи, які подали заявки та відповідали умовам конкурсу.

«Цього року прийнято рішення надати можливість 7-денного безкоштовного відпочинку усім дітям, які подали заявки і документи яких відповідають умовам проекту. Головне, щоб дитина жодного разу не відпочивала в таборі в рамках наших соціальних проектів. Після перевірки документів, отримали остаточну цифру. Всього 206 дітей з шкіл Івано-Франківська отримують безкоштовні путівки», - повідомила Ольга Юришко, представник Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ».

На прохання Ради учнівського самоврядування міста, в рамках програми безкоштовного оздоровлення було виділено 26 путівок для голів учнівського самоврядування шкіл Івано-Франківська за активну громадську позицію та участь в житті школи.

Як повідомили організатори проекту, деякі з цих дітей вже відпочивали в таборі «Артек-Буковель», але враховуючи прохання Ради учнівського самоврядування їм все ж таки надано можливість безкоштовного відпочинку. Як то кажуть, плідно працювати – гарно відпочивати.

Організатори наголошують, що протягом доби усім переможцям буде повідомлено про виграш та подальші організаційні моменти.

Перелік документів, які повинна мати дитина для участі в табірній зміні:

1. копія свідоцтва про народження;

2. медична довідка форми № 079/0;

3. довідка про щеплення;

4. довідка про епідеміологічне оточення.

Увага! В разі відсутності хоча б одного з документів, дитину не зможуть прийняти в табір.

Якщо знайшли своє прізвище в нижченаведеному переліку, готуйте валізи та документи.

Додати коментар

Захисний код
Оновити