Прикарпатський нардеп виявив за собою стеження "силовиків"

57962ba724a7e

Прикарпатський нардеп виявив за собою стеження "силовиків".

Про це обранець від Народного фронту Юрій Тимошенко написав на своїй сторінці у ФБ:

"Всім! Всім! Всім!

Вчора, 24.10.2016, о 01:45 ночі я приїхав своєю (в користуванні) машиною до квартири в Києві, де я проживаю.
Хвилин за 10, затримавшись біля машини, зауважив двох підозрілих молодиків, що зайшли з вулиці у мій двір майже одразу після мого приїзду.
Зайшовши в квартиру, я вирішив прослідкувати за ними через вікно. Вночі, в абсолютній тиші, чути кожне слово, сказане навіть пошепки.
Побачив наступне. Один із двох, ставши збоку від запаркованих на стоянці машин, дивлячись на монітор направляв другого, який ходив кругами поміж машин. В якійсь момент він підійшов до моєї машини, після чого перший, коротким словом «справа» вивів другого просто на мою машину. Той одразу нагнувшись до номерів зробив 3 фото зі спалахом, не ззаду, не з боку, а точнісінько спереду.
Гукнувши тихо двох своїх товаришів, з якими я приїхав, ми поспішили на вулицю, де одразу наткнулися на нібито випадково проїжджаючий патруль на машині № 740 Печерського управління поліції.
Коротко представившись, я попросив поліцію допомогти затримати цих двох, що відійшли ще не надто далеко. Поки їх машина розверталася, я зі своїми друзями встиг наздогнати невідомих осіб першими. Одразу ж вирвав із рук того, що фотографував, його мобільний телефон і почав питати, хто вони такі і для чого фотографували мою машину.
Тут же підійшов патруль. Один із моїх друзів одразу попередив поліцію, що ці двоє невідомих осіб мають при собі пістолети.
На запитання працівників поліції двоє невідомих осіб відповіли, що вони свої, що працюють під прикриттям, стали показувати мужчині поліцейському різні дозволи та посвідчення. Після цього жінка-поліцейський стала вимагати від мене, щоб я повернув тим двом мобільний телефон.
Я сказав, що цим невідомим телефон не віддам, а віддам мужчині-поліцейському, щоб він, не довіряючи посвідченням цих «мутних типів», доставив їх у відділення і там, перевіривши, дослідив і фото як речовий доказ.
Не знаю, що за посвідчення ці двоє показали поліції, але жінка поліцейський одразу ж після цього почала скандалити зі мною і моїми друзями, а коли я віддав телефон поліцейському – той одразу з рук в руки повернув його власнику.
На мої зауваження про те, що навіть наявність дозволу на зброю не дає людині права ходити із нею, коли вона добряче випивша, як в даному випадку, поліцейські вже навіть не реагували.
Залишивши їх і повернувшись до квартири, я одразу ж зателефонував до чергового служби 102 та все розповів. Вони одразу ж направили патруль поліції, але не для того, щоб зв’язатися із патрулем машини № 740, а для того, щоб, припаркувавшись у моєму дворі біля моєї ж машини, уважно оглянути саме її.
Вчора цілий день потратив на суд по справі Віти Заверухи і часу не мав…
Сьогодні хочу, щоб «Служба Будівництва України» в особі пана Грицака особисто, дала відповіді на мої запити, направлені поштою, зокрема на такі запитання:
1) Як далеко і глибоко Ваша служба запакували свої жучки, враховуючи, що ця машина, яка перебуває в моєму користуванні, залишалася на ремонті на деяких, напевно, підконтрольних Вам СТО у Києві, часом і на декілька днів;
2) На якому відтинку дороги «Коломия-Київ»? Де? Коли? І з якого гранатомета Ваші люди, попереджені Вашою навігацією, звіряючись з Вашими фотографіями, планують завершити те, що не вдалося завершити раніше в лікарні Шалімова, коли хтось так недолуго намагався мене отруїти?
3) Хто є тим, настільки високостоячим і могутнім, що в змозі замовити такі послуги у Вас особисто?
А якщо то не правда і то не Ваші люди, а, наприклад, якійсь сєпари, то проведіть, будь ласка, розслідування, допитайте тих поліцейських і тих «тайняків», надайте мені особисто доповідь за матеріалами розслідування, яку я проаналізую разом із усіма читачами моєї сторінки у Фейсбуці. І тоді, якщо виявиться, що то не Ви, я готовий так само перед усім Українським Народом, визнати свою помилку і попросити у Вас пробачення.
А тим часом і я, і всі мої друзі по всій Україні чекаємо пояснень."

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити